Poveste despre un elefănțel mic și o iubire mare

Poveste despre un elefănțel mic și o iubire mare

– Ce zi e astăzi, mami? 

– Azi e o zi specială, puiule!

– Cum așa, mami?

– Păi pentru că azi e ziua în care îți vei face un nou prieten de joacă: un elefănțel roz, cu urechiușe înflorate, puiul meu. Iar acest oacheș elefănțel e cu adevărat special pentru că el a fost făcut de o inimă mare și iubitoare și dăruit ție tot de o inimă mare și iubitoare!

-Deci el a venit pe lume să mă iubească pe mine?

-Exact așa, dragul meu!

-Ce frumooos, mămicuță dragă! Păi atunci și eu îl voi iubi pe el la fel de mult! E tare simpatic el așa, cu urechiușele astea… Dar de ce are flori la urechi, mami?

-Ca să îți arate că e frumos, dar și delicat precum petalele florilor, iubirea mea. Asta înseamnă că trebuie să te porți cu el cu grijă, să nu se rupă, tot așa cum te porți și cu florile, atunci când te îngrijești de ele.

-Și trebuie udat, precum ud floricelele mami? Ca să crească și el mare?

(zâmbind cu drag către copilașul ei) Nu, firește că nu, dragul meu! Acest elefănțel este micuț, dar el poate crește mai mare doar în inimioara ta bună, iubindu-l cu delicatețe, nu udându-l cu apă.

-Atunci el va crește sigur mare mare pentru că îl voi și eu iubi mult mult. Uite, mami, parcă deja a mai crescut un pic! Îți mulțumesc frumos, mami! E cel mai frumos cadou!

-Cu multă dragoste, puiul meu! Te iubesc!

-Și eu te iubesc pe tine mult, mămico! Așa cum florile iubesc apa și chiar un pic mai mult!

(La auzul acestor cuvinte, mama își îmbrățisă copilașul, cu ochii înecați de emoție)

 

 

Pernuța jucărie Elefănțel Fuchsia Rose

Această micuță povestioară se poate transforma în orice zi într-un fragment de realitate din viața ta și a micuțului tău.

Micuțul elefănțel roz cu urechiușe înflorate își are deocamdată culcuș pe LovelyDecor.ro, unul dintre cele mai îndrăgite magazine de decorațiuni interioare, cu jucărioare handmade și alte minunății frumoase pentru oameni mici și pentru oameni mari.

Micul elefănțel din poveste este cusut manual cu fir roz de iubire și creat cu drag pentru copilași minunați.

Este o jucărie veselă și drăgălașă, din material textil, pufos și plăcut la atingere.

Fiind viu colorat, cu urechiușe înflorate și cusut de mână cu drag de un suflet cald, această pernuță – elefănțel este mai mult decât o jucărie în formă de elefant sau o decorațiune pentru camera copiilor. El are ceva special, unicat, asemenea tuturor produselor handmade de pe LovelyDecor.ro. El este o parte creativă din sufletul celui ce l-a cusut, din pofta sa de viață și din sentimentul de iubire pentru frumos din inima sa.

Astfel, atunci când cumperi un produs handmade, dăruiești o poveste, o emoție și o experiență. Iar acest lucru te ajută să creezi povești memorabile împreună cu copilul tău.

 

 

Simpatica jucărioară Elefanțel Fuchsia Rose din imaginea de mai sus creează un decor de poveste alături de celelalte decorațiuni handmade pentru copilași, precum pernuțele-jucării Norișor Balerină sau fețe de pernă decorative cu zâne și spiriduși despre care am scris un articol aici.

Îl găsiți pe micuțul elefănțel roz cu urechiușe înflorate chiar aici, așteptând cuminte să vă inspire, cu mic, cu mare, în crearea de povești pline de culoare.

Cu un simplu gest de iubire, chiar și azi poate fi o zi specială pentru copilul tău!

© Articol scris de Diana Szenasi

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *