Cum să decorezi salata de boeuf pentru Paște

Dacă te întrebi cum să decorezi salata de boeuf ai ajuns la locul potrivit!

Știm cu câtă grijă îți pregătești în această perioadă casa de sărbătoare cu decorațiuni de Paște alese. Și e firesc să fie așa! Tot așa trebuie să acorzi atenție și decorului mesei festive și a preparatelor la masa de Paște.  Invitații vor fi impresionați de măiestria si grija cu care ai pregătit totul, iar tu te vei simți astfel și mai bine.

Te invit cu drag în acest sens să citești articolul despre Decorațiuni pentru masa de Paște. Top 5 ornamente pascale inedite. Sau, dacă ești mai degrabă o persoană tradițională, îți recomand cu încredere articolul Cum să decorezi masa de Paște în stil rustic. Vei găsi în aceste articole idei minunate de decor a mesei de Paște, ce cu siguranță te vor încânta.

Indiferent însă de stilul de decor ales pentru masa de Paște, toate gospodinele se pregătesc de sărbători cu inima deschisă și cu mâncăruri alese. Iar cum salata de boeuf nu poate lipsi din meniul de Paște, este important să o ornezi intr-un mod specific. Așa cum îți decorezi și locuința cu ocazia Sărbătorii Paștelui.

Salata de boeuf este una dintre preparatele tradiționale de sărbători și trebuie ornată astfel încât să devină piesa centrală a mesei festive.

Noi îți venim în ajutor cu câteva idei spectaculoase despre cum să decorezi salata de boeuf, idei pe care le poți pune în practică cu ușurință anul acesta de Paște!

Tot ce ai nevoie sunt 3 lucruri de bază: un platou de Paște special pentru salata de boeuf, un dram de creativitate (îl găsești tot la noi, în acest articol) și ceva legume și verdețuri la alegere (cu astea vii tu).

Haideți să nu mai prelungim suspansul! Vă prezint mai jos cele mai frumoase și spectaculoase idei despre cum să decorezi salata de boeuf pentru masa de Paște.

Idei despre cum să decorezi salata de boeuf pentru masa de Paște

  • Salată de boeuf cu decorațiuni flori de mac din gogoșari

  • Salată de boeuf în formă de mini-tort aperitiv

  • Salată de boeuf în formă de tort cu decor de mărar proaspăt și semințe de rodii

  • Salată de boeuf cu decor din roșii cherry în formă de buburuze de primăvară și frunzulițe de pătrunjel

  • Salată de boeuf de primăvară cu verdeață și legume proaspete

 

  • Salată de boeuf cu flori din gogoșari și frunze de busuioc proaspăt

  • Salată de boeuf cu flori din morcovi și frunzulițe de pătrunjel

  • Salată de boeuf din flori de ceapă roșie feliată

  • Aperitive diverse pe care le poți adăuga pe salata de boeuf pentru un aspect de primăvară

Toate aceste idei minunate vor crea senzație printre invitații tăi dacă așezi salata de boeuf frumos decorată pe un platou special de Paște, precum cel din poza de mai jos:

Platou special pentru salata de boeuf de Paste
Platou oval de Pasti

Un Paște fericit să aveți, cu Lumină și cu multe Bucurii!

© Articol scris de Diana Szenasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *