Diana Szenasi

Numele meu este Diana Szenasi, sunt un suflet iubitor si creator de lucruri frumoase si de calitate si co-fondator LovelyDecor.

Povestea LovelyDecor incepe din anul 2014 cand, impreuna cu sotul meu, am creat acest magazin atat din placerea proprie de a cauta si admira aceste minunate produse, cat si din dorinta de a le aduce in fata dumneavoastra, clientii LovelyDecor.

Scopul nostru principal este sa aducem bucurie si decoratiuni interioare cu suflet celor ce isi doresc sa faca din casa lor cel mai frumos loc din lume. Un adevarat camin.

Acesta este motivul pentru care alegem cu mare grija la detalii fiecare produs in parte. Cautam sa cream colectii de produse care aduc zambete si spun fiecare cate o poveste. Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, asadar cautam si sa vi le punem la dispozitie la preturi cat mai accesibile.

Veti gasi in magazinul nostru articolele care va vor infrumuseta si insufleti casa. Vorbim aici despre decoratiuni minunate ce va vor binedispune si vor face trecerea de la o simpla casa la un camin adorabil.

Veti mai gasi in magazinul nostru si cadouri minunate ce ofera emotii, frumusete si stil celor dragi dumneavoastra.

Va dorim navigare placuta si cumparaturi inspirate!

 

Cu drag,

Diana Szenasi,

Manager LovelyDecor.ro