NOILovelyDecor are in spate un cuplu iubitor de frumos, de decoratiuni de calitate si de bun gust. Magazinul a fost creat nu doar pentru placerea noastra de a cauta si admira aceste minunate produse dar si pentru a la aduce in fata dumneavoastra, clientii nostri.

Am lansat Lovely Decor in anul 2014, in prima zi a lunii august, o luna cu dubla semnificatie pentru noi, luna august fiind luna in care celebram iubirea noastra unul pentru altul.

Scopul nostru principal este de a aduce bucurie si decoratiuni interioare cu suflet celor ce isi doresc sa faca din casa lor cel mai frumos loc din lume. Acesta este motivul pentru care alegem cu mare grija la detalii fiecare produs in parte. Cautam sa cream colectii de produse care aduc zambete si spun fiecare cate o poveste, si vi le punem la dispozitie la preturi accesibile.

Veti gasi in magazinul nostru detaliile care va vor infrumuseta si insufleti casa! Decoratiuni minunate ce va vor binedispune si vor face trecerea de la o simpla casa la un camin adorabil.

Veti mai gasi in magazinul nostru si cadouri minunate ce ofera emotii, frumusete si stil celor dragi dumneavoastra.

Va dorim navigare placuta si cumparaturi inspirate!

Cu drag,
Echipa Lovely Decor
Diana Brici & Iosif Szenasi