Dragi clienti,

Navigarea si cumpararea produselor de pe site-ul LoveLyDecor.ro implica acceptarea urmatoarelor Termene si conditii. Va rugam cititi-le cu atentie pentru a intelege cum functioneaza magazinul nostru si pentru a preintampina eventualele probleme.

Acest document este contractul nostru legal de colaborare la distanta.

 1. Partile contractante

Prezentul contract reglementeaza relatia dintre dvs. (vizitator sau client) si LoveLyDecor.ro

LoveLyDecor.ro este administrat de Szenasi Diana PFA / CUI: 38767427, Registrul comertului: F35/138/2018. Administratorul site-ului poate fi contactat telefonic la nr. 0752039437 sau prin e-mail, la adresa contact@lovelydecor.ro.

 1. Accesarea site-ului

Site-ul LoveLyDecor.ro utilizeaza cookie-uri. Prin intermediul acestora, dar nu numai, inregistram pe termen nelimitat, noi sau terte companii, date cu privire la data si ora la care ati accesat site-ul, IP-ul calculatorului, referer-ul, paginile pe care le-ati vizitat, etc. Aceste date sunt pastrate confidentiale, cu exceptia cazului in care prin activitatea dvs. incalcati legislatia in vigoare, caz in care vor fi oferite organelor de cercetare abilitate.

 1. Politica de confidentialitate, plasarea comenzilor si politica de retur

Pentru a putea plasa comenzi in magazinul nostru este necesar sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii despre clientii nostri: nume si prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numarul de telefon, CNP / CIF, lista produselor comandate. Informatiile despre comenzi sunt pastrate in contul personal al fiecarui client in parte si pot fi sterse la solicitarea expresa a acestuia. Toate aceste informatii sunt disponibile pentru lecturare in contul dvs. personal de pe acest site, cont care poate fi accesat numai cu datele de login alese de dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice LovelyDecor.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii acestor date este emiterea facturii fiscale, informarea dvs. asupra starii comenzii, expedierea catre dvs.  a produselor comandate si trimiterea periodica de newslettere informative cu caracter comercial, motiv pentru care este important sa avem date corecte si complete.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru a va exercita acest drept, va invitam sa ne contactati prin oricare dintre modalitatile de contact prezentate pe site.

Va asiguram de faptul ca datele cu caracter personal sunt si vor fi folosite exclusiv de noi, cu scopul mentionat in acest document si, daca in viitor magazinul va fi cedat unui tert, datele cu caracter personal colectate pana in acel moment NU vor fi cedate, ci vor fi distruse.

Datele cu caracter personal sunt stocate pe serverele companiei de hosting Chroot (vezi aici) si sunt securizate prin parola si sisteme antivirus. De asemenea, calculatoarele folosite la sediul firmei noastre sunt si ele dotate cu programe antivirus.

Conform prevederilor Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (insa numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari.

Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

LovelyDecor.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

In momentul plasarii comenzii si dupa plasarea acesteia, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

In situatii exceptionale este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, chiar daca pe site este specificat altfel. De asemenea, este posibil ca in situatii exceptionale timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat pe site. In asemenea situatii, veti fi anuntat de indata ce luam cunostinta de aceste lucruri.

 1. Modalitatea de plata

Contravaloarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se va face la primirea acestora, prin sistem ramburs, la curier.

La solicitarea clientului, plata se poate realiza si prin banca sau PayPal, cu conditia ca taxele aferente sa fie achitate de catre client. Pentru a plasa o asemenea solicitare, va invitam sa ne contactati prin oricare metoda de contact de pe site.

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al LovelyDecor.ro este proprietatea LovelyDecor.ro, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul nostru in scris a oricaror elemente de pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preluarea informatiilor prezentate pe site (ex. poze, informatii despre produse, etc.) constituie o incalcare a drepturilor mai sus mentionate motiv pentru care, daca doriti sa preluati vreo informatie de pe site-ul nostru, va invitam sa ne contactati pentru a ne cere acordul in scris.

 1. Forta majora

Nici una dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total sau partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese. Forta majora va fi probata conform legii.

 1. Solutionarea conflictelor si legea aplicabila

Contractul este guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre LovelyDecor.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente.

 

Important de retinut:

 • Pentru a plasa comenzi este necesar sa va inregistrati pe site si sa oferiti date cu caracter personal corecte si complete.
 • Periodic trimitem newslettere cu caracter comercial la care va puteti abona si dezabona oricand doriti.
 • Pentru a returna unul sau mai multe produse este necesar sa ne contactati prin email si sa solicitati acest lucru. Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, cu conditia sa fie returnate intacte si impreuna cu ambalajul original sau un ambalaj care sa asigure transportul in conditii de siguranta. Returnarea produselor se va face cu livrare la sediul nostru, iar costurile aferente returnarii vor fi achitate de catre client. Contravaloarea produsele returnate va fi trimisa in contul clientului in termen de 30 de zile calendaristice.
 • Orice neintelegere survenita va fi rezolvata pe cale amiabila, prin mediere, sau prin instanta.
 • Contractul este valid din momentul in care ati accesat site-ul, iar prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul explicit.
 • Odata ce ati accesat site-ul nostru, vom urmari de unde ati venit si ce faceti pe site. Aceste informatii sunt si vor fi confidentiale.

Pentru orice fel de intrebari, nelamuriri sau sugestii, va invitam sa ne contactati.