LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor vandute de LovelyDecor se realizeaza exclusiv prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs, livrarea se va face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Pentru clientii care opteaza pentru plata prin card bancar, livrarea se face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii sumei aferente comenzii in contul LovelyDecor.

Tariful standard de transport este de 25 lei per colet, indiferent de greutatea acestuia sau localitatea unde se va face livrarea. Momentan livram doar pe teritoriul Romaniei.

Programul de lucru este intre orele 9 si 17, de luni pana vineri, interval in care va stam la dispozitie pentru comenzi telefonice si orice fel de intrebari ati avea despre produsele noastre.
Comenzile plasate vineri sau in weekend vor fi livrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Uneori se intampla ca din varii motive sa nu mai doriti un anumit produs achizitionat.  Intelegem acest lucru si suntem alaturi de dumneavoastra!

Pentru noi fiecare client este foarte important motiv pentru care, daca sunteti nemultumit de produsele cumparate de la LovelyDecor si doriti sa renuntati la unul sau mai multe produse deja achitate si implicit sa primiti banii inapoi, puteti aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Optiunea de a returna produsele cumparate NU este disponibila persoanelor juridice.

La returnare, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

Pentru a solicita returul produselor va rugam sa ne scrieti un e-mail pe adresa contact@lovelydecor.ro in care sa mentionati data expedierii coletului, numarul comenzii, produsul returnat, suma de returnat si modalitatea de plata dorita. Modalitatea de plata poate fi in bani, caz in care vom avea nevoie de datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate. Rambursarea sumelor in bani se va face in cel mult 30 de zile de la data receptionarii returului dvs.

Ne bucuram ca sunteti clientul nostru si va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!