Perne cu ingerasi, zane și spiridusi – decoratiuni de poveste pentru copii

povesti cu ingerasi zane si spiridusiUneori e nevoie de un strop de magie in viata noastra. Cu ajutorul acestor fete de perne cu ingerasi, zane si spiridusi devenim din nou copii, ne simtim din nou fericiti in adancul sufletului nostru.

Povestea spune ca intr-o lume magica s-au întalnit visele de copii cu zane si spiridusi fermecati pentru a face din camera cu suflet de copil locul unde povestile prind viata!

Oare chiar trebuie sa fii copil pentru a crede în zane, spiridusi sau ingerasi?

Noi credem că nu!

E nevoie doar sa dai dovada de calitati precum un suflet deschis, iubire, credinta sau speranta. Sau, fireste, te pot ajuta si aceste delicate si absolut minunate perne cu ingerasi, zane si spiridusi de pe www.LovelyDecor.ro.

Fete de perna de poveste

Cu aripioare argintate, flori si zambete colorate, ingerasii si spiridusii jucausi de pe pernele decorative LovelyDecor transformă camera într-un loc magic, de vis. Si fiecare suflet de copil se simte astfel din nou acasa.
Flori, petale de tandrețe și atingeri delicate – toate se regasesc în aceste perne cu ingerasi, zane si spiridusi ce vor aduce un plus de farmec camerei tale.

Si nu intamplator vorbeam mai sus de Iubire. Aceste adorabile fete de perne cu ingerasi si spiridusi sunt handmade, lucrate cu multa dragoste de mana, de un suflet iubitor de lucruri frumoase. In plus, le mai recomanda si calitatea lor exceptionala. Fiind din bumbac 100% de cea mai buna calitate, aceste deosebite fete de perne decorative sunt fine si foarte placute la atingere. In plus, avand imprimeuri de designer, aceste fete de perne cu ingerasi, zane si spiridusi sunt unice pe piata. Poți gasi mai multe detalii despre ele pe LovelyDecor.ro, locul unde ideile prind viața, farmec și stil.

Și iata asadar bucuriile noastre colorate si inaripate:

Fata de perna copii Gnomeville

Față de pernă Gnomeville

Fata de perna decorativa 40x40cm Sweet Garden Fairies

Față de pernă Sweet Garden Fairies

Perne cu ingerasi

Față de pernă Magical Evening Fairies

Fata de perna decorativa 40x40cm Petal Flower Fairies

Față de pernă Petal Flower Fairies

Fata de perna decorativa 40x40cm Periwinkle Fairies

Față de pernă Periwinkle Fairies

Sursă foto: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *