Cadouri Handmade de Craciun pentru familie si prieteni

Dacă te întrebi unde găsești cele mai frumoase și mai originale Cadouri Handmade de Crăciun, ești la locul potrivit!

Prima ninsoare deja a fost, iar Ziua Națională a trecut. Toate ne pregătesc ușor ușor de Sărbătoarea Crăciunului, care se apropie cu pași repezi. Iar gândul la Crăciun ne transformă în mici spiriduși care pregătesc cadouri magice pentru familie și prieteni dragi. Și de unde credeți că se aprovizionează spiridușii veseli și plini de inspirație ai Moșului? Vă spunem noi: de AICI!

Odată cu prima zăpadă începe și goana după cadourile de Sărbători. Și e firesc să fie așa! Avem deja experiența anilor trecuți în care curierii erau peste poate de incărcați cu cadouri de la Moșu’ online, fie pentru ei, fie pentru casă, fie pentru cei dragi. Prin urmare, știm deja pe propria piele că o comandă în săptămâna dinaintea Crăciunului e foarte posibil să ajungă la noi după Sărbători… Așa că cel mai potrivit este să învățăm din experiența anilor trecuți și să ne umplem desaga cu cadouri pentru cei dragi încă de la începutul lui Decembrie.

Bine, bine, dar ce să cumpărăm? Atunci când atât internetul cât și magazinele fizice din oraș sunt pline de aceleași lucruri tipizate, fără emoție, avem o singură scăpare: Cadouri Handmade de Crăciun!

De ce să cumperi Cadouri Handmade de Crăciun?

Iată 4 motive reale pentru care să apreciezi mai mult fiecare cadou handmade primit sau dăruit:

  1. Pentru că sunt Cadouri Personalizate, deci scapi de lucrurile ieftine, tipizate, din comerț. Cadourile handmade sunt create special pentru fiecare persoană în parte. Rareori există stocuri fixe, iar dacă acesta este cazul, stocurile sunt foarte limitate.
  2. Pentru că sunt Cadouri Originale. Prin urmare sunt extrem de slabe șansele ca tu sau persoana dragă ție să mai fi primit în trecut ceva similar. Originalitatea este o caracteristică de bază a creațiilor handmade ce se respectă.
  3. Pentru că sunt Cadouri Românești, creații autohtone ale artizanilor din România. Când alegi să cumperi un Cadou Handmade de Crăciun pentru cei dragi, vei contribui la a susține spiritul liber și creativ al românilor. Iar acest lucru este un lucru de respectat și de apreciat!
  4. Pentru că sunt Cadouri cu Suflet, cu emoție. Cadourile handmade sunt mai mult decât produsele pe care le cumperi sau le primești. Ele sunt părți din sufletul unor oameni frumoși și creativi, care cred în valoarea lucrurilor făcute în tihnă și cu drag, de mână. De fiecare dată când cumperi sau primești handmade, de fapt achiziționezi timp, răbdare, dragoste, creativitate, culoare și multă bucurie. Pentru că așa sunt produsele handmade: daruri cu emoție, cadouri cu suflet, create în tihnă, cu inima plină.

Idei de Cadouri Handmade pentru familie și prieteni

Gata! Anul acesta tatăl tau nu va mai primi încă un pulover de Crăciun! Iar iubita ta soție merită să o răsfeți cu ceva cu adevărat special in fiecare zi, mai ales în Ajun de Crăciun! Și surioara ta iubită va fi încântată de noua ta idee: Coșurile de Crăciun – pachetele handmade cadou de Sărbători de la LovelyDecor.ro.

Iată recomandările noastre:

Cadou de Crăciun pentru EA

Cadou Crăciun pentru iubita soție Christmas Love

Umplut numai cu decorațiuni handmade magice, acest Cadou de Crăciun este special creat pentru soția ta, pentru acea EA specială din viața ta. Delicat, unicat, și cu totul aparte, acest Coș de Crăciun Handmade va transmite cele mai sincere declarații de iubire. Și asta chiar ad literam. Acest coș include, printre altele, și o felicitare handmade pe care îi vei putea scrie cele mai calde urări și vorbe dulci. Alături de prosopul handmade personalizat cu textul ”Crăciun fericit, iubită Soție!” sau ”Crăciun fericit, iubito!”, și el inclus în pachet, mesajul tău de iubire va fi primit cu brațele deschise. La acestea, perna decorativă cu inserții aurii și motive de Sărbătoare, va veni ca cireașa de pe tort: o atenție gentilă și originală pentru un Crăciun cu adevărat deosebit! Află detalii suplimentare despre acest Pachet de Crăciun pentru EA, de aici.

Cadou de Crăciun pentru EL

Pachet Cadou Crăciun pentru bărbați Merry Christmas

Arată-i iubirea ta cu un cadou cu emoție, special creat pentru EL! Anul acesta îl vei surprinde cu un cadou cu totul original, un cadou cu multă iubire, făcut din inimă. O spun chiar părticele din acest Pachet Cadou pentru bărbați. Precum este prosopul handmade personalizat cu textul ”Crăciun fericit, iubite Soț!”, sau ”Crăciun fericit, iubitule!”. Dar mai ales Cartea „Despre iubire” , în ediție limitată, scrisă de psiholog și psihoterapeut individual, de cuplu și de familie Iosif SzenasiPoți cumpăra Cadoul potrivit de Crăciun pentru iubitul tău soț, de aici.

Cadou de Crăciun pentru Copii Minunați

 

Pachet Cadou Crăciun pentru copii Santa’s Baby

Acest Pachet Cadou de Crăciun pentru copii adorabili cuprinde doar minunații handmade. Toate jucărioarele și decorațiunile incluse în acest pachet sunt lucrate manual cu multă dragoste și cu atenție la detalii, special pentru spiridușul tău micuț. Printre ele, elefănțelul handmade având urechiușe cu steluțe aurii va crea cu siguranță senzație micuțului tău! Toate minunățiile din pachet (VEZI AICI care sunt acestea) vin prinse cu fundiță, cu grijă, într-o folie transparentă, pentru a aduce un plus de mister și de entuziasm copilașului la primirea cadoului. Copiii vor fi cu adevărat încântați!

Cadou de Crăciun pentru Nași

Coș Cadou Crăciun pentru nași Christmas Deluxe

Fie că sunt nașii voștri de cununie, sau nașii de botez ai micuțului tău, ei merită toată considerația, respectul și atenția ta. Acesta e motivul pentru care îți recomandăm Christmas Deluxe, cadoul de Crăciun perfect pentru nași. Toate decorațiunile incluse în acest pachet sunt de calitate excepțională. În plus, fiind creație handmade, acest deosebit coș cadou de Crăciun devine un cadou cu emoție și cu stil. CLICK AICI pentru detalii.

Cadou de Crăciun pentru Cea mai Bună Prietenă

Coș Cadou de Crăciun Handmade personalizat JOY

Acest Pachet de Sărbători este potrivit pentru cea mai bună prietenă, dar el poate fi personalizat cu ușurință și pentru rudele feminine cele mai dragi ale tale. Astfel, acest Coș Cadou de Crăciun poate fi un Cadou de Crăciun pentru Mama ta, un adorabil Cadou de Crăciun pentru Sora ta sau un minunat Cadou de Crăciun pentru Bunica ta. Personalizarea se face prin brodarea pe prosopul handmade din bumbac, cu un text la alegere (între ”Crăciun fericit Mama / Bunica / dragă Soră / dragă Prietenă), in funcție de persoana dragă careia dorești să îi oferi darul. Alături de decorațiuni precum o felicitare handmade drăgălașă care poate fi scrisă de mână cu o urare venită din inimă, sau de un săpun handmade natural de lavandă cu motive de iarnă, acest minunat Coș Cadou de Crăciun va răsfăța și încânta sufletele feminine cele mai dragi din viața ta! Îl găsești aici.

Fețe de pernă Handmade cu modele de iarnă

Față de pernă decorativă de Crăciun cu fulgi de nea aurii

Dacă ai observat de-a lungul timpului că persoanei dragi îi place să își decoreze casa de Sărbătoare, uneori chiar și înainte de prima ninsoare, atunci îți recomandăm cu căldură fețele de pernă decorative handmade cu motive de Crăciun. Ele sunt produse unicat, create cu drag manual din imprimeuri de designer, din materiale de calitate excepțională. Fie că le preferi mai vesele, cu căsuțe din turtă dulce, cu Moș Crăciun ori cu animăluțe jucăușe de sezon, ori mai romantice, cu crăciunițe sau cu fulgi de nea cu inserții aurii, toate vor aduce un plus de gingășie casei în sezonul rece și bucurie cui le primește. În plus, ele sunt potrivite și atunci când cauți un cadou de Crăciun deosebit, de efect, însă beneficiezi de un buget restrâns, de până în 100 de lei!

Cadouri Handmade de Crăciun pentru buget restrâns

 

Dacă dorești să bucuri mai mulți oameni, crezi in valoarea cadourilor handmade și totuși beneficiezi de un buget restrâns, avem vești bune pentru tine!

Poți crea chiar tu mici pachețele de bucurii prinse cu fundiță de Crăciun pentru cei dragi, cu bănuți puțini. Găsești cadouri de Crăciun până în 50 de lei pe LovelyDecor.ro (Vezi aici variante de cadouri ieftine de Crăciun!).
Prosop brodat personalizat de Crăciun

Recomandările noastre vin către un săpun handmade natural cu Moș Crăciun și cu lavandă, alături de un minunat globuleț handmade textil, cu model de Sărbătoare. Toate acestea frumos împachetate într-o cutie cadou prinsă cu fundiță festivă de care atașezi o crenguță verde de brad. Sau, tot cu un buget micuț, de doar 40 de lei, ai și varianta unui prosopel brodat manual cu model festiv și text personalizat, de exemplu, cu modelul ”Crăciun fericit, Mama” sau ”Crăciun fericit, iubite Soț”, ori ”Crăciun fericit, dragă Prietenă”.

Dar cel mai frumos este atunci când, de Crăciun, împarți îmbrățisări calde, cu Iubire! Cartea „Despre iubire” , în ediție limitată, scrisă de psiholog și psihoterapeut individual, de cuplu și de familie Iosif Szenasi, poate fi cel mai inspirat cadou de Crăciun pentru un suflet drag. O găsești la un preț destul de accesibil, aici. Iar dacă soliciți asta anticipat în formularul de comandă, pentru doar 7 lei în plus, ea poate fi împachetată drept cadou de Crăciun, special pentru tine.

Crăciun fericit să aveți cu toții, și cumpărături pline de inspirație!

 

Credit foto 1, 2, 10: Pinterest

© Articol scris de Diana Szenasi

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *