Cum sa decorezi masa de Paste in stil rustic

 

Esti o persoana traditionala sau doar ai invitati la masa de Paste pentru care traditiile, valorile si bunul gust sunt importante?

Atunci poti opta anul acesta pentru un decor de Paste in stil rustic!

De ce sa iti decorezi masa de Paste in stil rustic

Caracterizat in principal prin simplitatea elementelor naturale, decorul de Paste in stil rustic este foarte cochet, chic si reconfortant in acelasi timp. Un Paste in stil rustic va permite invitatilor sa se simta confortabil, va aduce armonie si buna dispozitie la masa. Adica exact ceea ce ne dorim atunci cand ii invitam pe cei dragi la masa de Paste!

Un decor de Paste in stil rustic va crea o stare de calm si de bun venit musafirilor, exact ca si cum au venit in familie, acasa. Astfel, bucatele pregatite de tine cu atata drag vor fi savurate cu si mai multa pofta si apreciere. Iar micile elemente de decor rustic de pe masa de Paste vor crea acea atmosfera placuta si reconfortanta pe care cu totii am simtit-o demult, in vremurile copilariei noastre. Si ce sentiment poate fi mai placut ca cel trait in copilarie, in familie?

Cum sa iti decorezi masa de Paste in stil rustic

  • Cu decoratiuni create din elemente naturale, precum sunt lemnul sau materialele textile naturale

Sarbatoarea Pastelui e si despre valorile autentice ce se regasesc in simplitate si naturalete. Aceste caracteristici se regasesc pe masa de Paste sub forma de decoratiuni rustice din lemnAdica acele decoratiuni inedite ce vorbesc despre autenticitate si farmecul simplitatii din viata noastra.

Precum este acest cocos decorativ din lemn Rooster Chic, o decoratiune interioara specifica Sarbatorii Pastelui. Acest cocos decorativ are culori naturale specifice lemnului natur, creasta rosie si aripi cu floricele albe. Astfel, el devine un ornament pascal cu design rustic simplu si natural ce va aduce un aer country chic in casa ta si te va binedispune dintr-o singura privire. Intocmai ca un cucurigu sonor in diminetile de primavara!

O alta decoratiune ideala pentru un Paste in stil rustic este gainusa decorativa din lemn Rustic Chicken. Cu fundita cocheta din iuta (material textil natural) si o pana naturala, ea devine un ornament pascal cu design rustic, ideal pentru masa de Paste.

Sau, daca preferi iepurasii de Paste, poti opta pentru a decora masa de Paste cu acest iepuras decorativ din lemn. Avand culori naturale specifice lemnului natur si fiind invaluit intr-un material pufos alb asemanator fetrului, acest ornament pascal din lemn are un design rustic ce pur si simplu va incanta sufletele celor mici la masa.

  • Cu piese din ceramica avand decor rustic

Piesele de ceramica cu decor rustic sunt de asemeni modalitati de decorare a mesei de Paste in stil rustic.

Pentru a crea un efect de armonie, placut ochiului iubitorului de frumos, vom opta pentru piese de ceramica ce sa se potriveasca cu decoratiunile rustice din lemn, prezentate mai sus.

Iata asadar cateva exemple de accesorii de Paste pentru a crea un decor rustic la masa festiva:

Suport de scobitori de Paste cu gaina chic, suport de servetele de Paste in forma de gainusa, cate un suport pentru ou de Paste cu gaina country chicaflat in dreptul fiecarui invitat la masa de Paste, sau solnita si pipernita de Paste cu gainuse chic inflorate. Toate acestea se bucura de un design jucaus, rustic si elegant in acelasi timp, potrivit pentru masa de Paste. In plus, sunt accesorii de ceramica inedite ce vor incanta intreaga familie, pe cei mari si pe cei mici deopotriva.

Sa nu uitam insa de desert!

Farfuriile de desert pentru tortul de Paste, platoul in forma de gaina pentru prajiturile tale delicioase de Paste sau platoul oval pentru pasca sunt accesorii de nelipsit pe masa de Paste in rustic.

  • Cu fata de masa in stil rustic

In acest sens va recomandam fata de masa cu model de Paste avand imprimeu cu gaini si cocosi pe fond gingham rosu. Astfel vei oferi nu doar un aer country chic mesei pascale, dar si un plus de culoare si spirit festiv mesei de Paste pentru care te-ai pregatit cu atata efort si drag pentru familia ta.

Anul acesta surprinde-ti invitatii cu un decor deosebit al mesei de Paste! Decoreaza-ti masa de Paste in stil rustic!

Vei aduce astfel un plus de culoare, caldura si emotii reconfortante mesei festive. Iar acest lucru te va face sa te simti mai bine si va incununa cu succes tot efortul tau si toata munca ta delicioasa la preparatele pascale.

Cumparaturi inspirate si Paste fericit, cu Lumina, Caldura, Culoare si… spirit jucaus!

© Articol scris de Diana Szenasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *