Sort cu imprimeu lamai Chic Lemons

190 lei

Chic, practic și feminin.

Cusut cu pasiune, pentru tine.

În stoc

Descriere

Sort cu imprimeu lamai Chic Lemons, cusut manual cu multă pasiune și atenție la detalii.

Șorț de bucătărie elegant și feminin, cu un design în stil vintage chic

Acest deosebit șorț de bucătărie este creat din bumbac imprimat digital cu lămâi, asortat chic cu un alt material galben cu bulinuțe albe pentru un plus de șarm.

În partea de jos, prezintă volănașe mari create dintr-un material de designer, asortat cu imprimeul de lămâi. Șorțul este frumos accesorizat cu o broșă – floare asortată, cusută manual.

Impecabil lucrat, cu atenție sporită la cele mai fine detalii, acest șorț unicat este realizat cu un simț estetic deosebit. Cordonul de după talie și cel de după gât sunt croite dintr-un bumbac galben cu buline asortat cu lămâile.

Șorț de Bucătărie original, cu material dublu căptușit față / verso

Acest produs este o creație handmade unicată, atât în ceea ce privește designul, cât și calitatea excepțională a materialelor folosite.

Astfel, având un design original și feminin, acest șorț este creat mai degrabă ca un accesoriu vestimentar ce aduce un plus de stil în prezentarea preparatelor gătite acasă de către o gospodină chic. Prin urmare, el nu este conceput pentru a-ți proteja hainele preferate de petele de uleiuri, sosuri sau alte mâncăruri pe care le prepari pentru familie sau la grătarul din weekend. Însă fireșe, modul în care vei alege să îl porți va fi doar în funcție de tine!

Șorț de Bucătărie special – un cadou minunat pentru o gospodină chic

Acest produs poate fi un cadou deosebit pentru tine, sau o surpriză veselă pentru o persoană dragă pasionată de gătit. Ceea ce știm însă cu siguranță, este că fericita purtătoare a acestui minunat șorțuleț chic va impresiona toți musafirii invitați la petrecere prin eleganță, feminitate și delicatețe.

Șorț de bucătărie handmade unicat, lucrat cu drag și integral, de mână

Acest șorț de bucătărie este creație handmade, ea fiind lucrată cu drag de mână și cu atenție la detalii, de un artizan iubitor de frumos. Timpul de execuție pentru acest produs a fost de circa 6 – 8 ore de lucru efectiv.

Fiind un produs unicat, există un singur exemplar pe stoc, iar acest model nu se poate reproduce cu exactitate.

Aspect important legat de mărimea șorțului

Șorțul are mărime universală, fiind prevăzut cu cordon lung ajustabil în talie. Cu toate acestea, pentru ca acesta să arate absolut minunat pe fericita purtătoare, recomandăm ca aceasta să poarte mărimea XS, S sau M. Manechinul pe care a fost fotografiat are marimea XS-S, însă cordoanele ajustabile fac ca acest șorț să se potrivească și altor mărimi mai mari.

RECOMANDĂRI

Dacă apreciați Șorțurile Chic create manual, vă recomandăm să vizitați și categoria Șorțuri de Bucătărie. Veți găsi o gamă foarte frumoasă și variată de șorțuri de bucătărie chic pentru femei, cusute toate cu fir roz de iubire, din materiale de calitate excepțională.

SPECIFICAȚII Sort cu imprimeu lamai Chic Lemons

Material: bumbac 100% de calitate superioară

Dimensiuni:  lungime 60cm / înălțime 69cm

*Dimensiunile sunt ale șorțului fără cordon. Șorțul prezintă câte două cordoane lungi de câte 63cm pornind de la talie, respectiv unul întreg de 52cm la gât.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind un singur șorț de bucătărie prezentat în mai multe unghiuri.

Acest produs are STOC LIMITAT.

În cazul în care disponibilitatea materialelor ne permite crearea mai multor exemplare, modelul șorțului de bucătărie poate suferi mici modificări datorită tăieturii materialului din timpul prelucrării acestuia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi față de culorile produsului final; deși pozele sunt ale șorțurilor originale, nuanțele pot varia în funcție de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

La comandă, dar și în funcție de stocul disponibil al materialelor, se pot realiza și alte șorțuri de bucătărie după modelele prezentate în magazin. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de aici.

Se recomandă spălarea manuală la 30 de grade, împreună cu culori similare.