Pernuta jucarie Elefantel Fuchsia Rose

65 lei

Fa o bucurie sincera celor mici cu acest elefantel oaches cu urechiuse inflorate, menit sa aduca zambete roz tuturor sufletelor de copii!

În stoc

Descriere

Pernuta jucarie Elefantel, cusuta manual cu fir roz de iubire, creata cu drag pentru copilasi minunati.

Jucarie vesela si dragalasa, creatie handmade din material textil.

Aceasta jucarie este in forma de elefantel 3D roz cu urechiuse inflorate. El este umplut cu melana sau cu umplutura hypoalergica tip bilute marca SuperBall®, la alegere. Astfel, aceasta simpatica pernuta jucarie elefantel este nu doar vesela, ci si pufoasa si placuta la atingere.

 

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza. Fiind realizat manual, elefanteii pot diferi usor intre ei ca si forma sau dupa taietura materialului din care este prelucrat. Ei sunt unici si delicati, deci este indicata tratarea lor cu aceeasi grija si iubire cu care au fost creati.

Acest produs are STOC LIMITAT.

Modelul urechiuselor poate suferi mici modificari datorita taieturii materialului din timpul prelucrarii acesteia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Greutate: 0.1 Kg

Dimensiuni aproximative:  25x20cm

Material: exterior – bumbac 100%; interior – melana / umplutura hypoalergica tip bilute marca SuperBall®