Sale!

Sort Bucatarie rosu cu buline Chic Strawberry

190 lei 175 lei

Indiferent că ești o gospodină desăvârșită la tine în bucătărie sau nu știi să fierbi un ou, daca porți un șorț sexy sau elegant, nimeni nu va observa diferența!

În stoc

Descriere

Sort Bucatarie rosu cu buline Chic Strawberry, cusut manual cu multă pasiune și atenție la detalii.

Șorț de Bucătărie elegant și feminin, cu un design în stil vintage chic

Acest deosebit șorț de bucătărie prezintă pieptar în formă pătrată cu imprimeu căpșuni.

De la brâu în jos, este creat dintr-un material de bumbac de calitate superioară de culoare roșu cu buline albe. Șorțul prezintă la margini volănașe din bumbac, asortate cu cordoanele șorțulețului.

Impecabil lucrat, cu atenție sporită la cele mai fine detalii, acest șorț unicat este realizat cu un simț estetic deosebit. Cordonul de după talie și cel de după gât sunt croite dintr-un material de bumbac de culoare roșu închis, asortat cu căpșunile pieptarului.

Șorț de Bucătărie original, creat cu scopul de prezentare a preparatelor delicioase

Acest produs este o creație handmade unicată, atât în ceea ce privește designul, cât și calitatea excepțională a materialelor folosite. Pentru a-i atribui o ținută desăvârșită s-a folosit material dublu ca și cantitate față de un șorț de bucătărie obișnuit. Astfel, pe verso el este dublat de un alt material de bumbac asortat, tot cu bulinuțe, care face să arate foarte frumos atât pe față cât și pe interior.

Astfel, având un design original și feminin, acest șorț este creat mai degrabă ca un accesoriu vestimentar ce aduce un plus de stil în prezentarea preparatelor gătite acasă de către o gospodină chic. Prin urmare, el nu este conceput pentru a-ți proteja hainele preferate de petele de uleiuri, sosuri sau alte mâncăruri pe care le prepari pentru familie sau la grătarul din weekend.

Acest șorț de bucătărie poate fi un cadou deosebit pentru tine, sau o surpriză veselă pentru o persoană dragă pasionată de gătit. Ceea ce știm însă cu siguranță, este că fericita purtătoare a acestui minunat șorțuleț chic va impresiona toți musafirii invitați la petrecere prin eleganță, feminitate și delicatețe.

Șorț de Bucătărie handmade UNICAT, lucrat cu drag și integral, de mână

Acest sort bucatarie rosu cu buline .și volănașe este creație handmade, el fiind lucrat cu drag de mână și cu atenție la detalii, de un artizan iubitor de frumos. Timpul de execuție pentru acest produs a fost între 8 – 10 ore de lucru efectiv.

Fiind un produs UNICAT, există un singur exemplar pe stoc, iar acest model nu se poate reproduce.

Aspect important legat de mărimea șorțului

Șorțul are mărime universală, fiind prevăzut cu cordon lung ajustabil în talie și după gât. Cu toate acestea, pentru ca acesta să arate absolut minunat pe fericita purtătoare, îi atribuim produsului nostru mărimea orientativă S-M. Manechinul pe care a fost fotografiat are marimea XS-S, însă cordoanele ajustabile fac ca acest șorț să se potrivească și altor mărimi mai mari.

RECOMANDĂRI Șorțuri de Bucătărie Handmade

Dacă apreciați Șorțurile Chic create manual, vă recomandăm să vizitați și categoria Șorțuri de Bucătărie. Veți găsi o gamă foarte frumoasă și variată de șorțuri de bucătărie chic pentru femei, cusute toate cu fir roz de iubire, din materiale de calitate excepțională.

SPECIFICAȚII Sort Bucatarie rosu cu buline Chic Strawberry

Material: bumbac 100% de calitate superioară

Dimensiuni:  lungime 86cm / înălțime 74cm

*Dimensiunile sunt ale șorțului fără cordon. Șorțul prezintă un cordon lung ajustabil de 147cm la talie și două cordoane lungi de câte 71cm după gât.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind un singur șorț de bucătărie prezentat în mai multe unghiuri.

Acest produs are STOC LIMITAT.

În cazul în care disponibilitatea materialelor ne permite crearea mai multor exemplare, modelul șorțului de bucătărie poate suferi mici modificări datorită tăieturii materialului din timpul prelucrării acestuia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi față de culorile produsului final; deși pozele sunt ale șorțurilor originale, nuanțele pot varia în funcție de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

La comandă, dar și în funcție de stocul disponibil al materialelor, se pot realiza și alte șorțuri de bucătărie după modelele prezentate în magazin. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de aici.

Se recomandă spălarea manuală la 30 de grade, împreună cu culori similare.