Sort de Bucatarie dama galben Lemons

170 lei

Indiferent că ești o gospodină desăvârșită la tine în bucătărie sau nu știi să fierbi un ou, daca porți un șorț sexy sau elegant, nimeni nu va observa diferența!

În stoc

Descriere

Sort de Bucatarie dama galben Lemons, cusut manual cu multă pasiune și atenție la detalii.

Șorț de bucătărie pentru damă, vesel și atractiv, cu un design în stil vintage chic

Sort de Bucatarie dama ce nu prezintă pieptar, ci este croit doar de la brâu în jos, în stil dublat ca material față-verso.

El este creat dintr-un material de bumbac de calitate superioară de culoare galben pe față și verde lime pe verso. Șorțul prezintă un minunat material din bumbac imprimat cu lămâi, cu rol decorativ și practic deopotrivă. De asemeni, el este prevăzut într-o parte cu o broșă în formă de floare creată dintr-un material asortat, cu năsturel. Broșa acestui șorț este detașabilă.

Impecabil lucrat, cu atenție sporită la cele mai fine detalii, acest șorț vintage este realizat cu un simț estetic deosebit. La talie este croit dintr-un material poplin de culoare verde lime asortat cu frunzele lămâilor.

Șorț de Bucătărie original, creat cu scopul de prezentare a preparatelor delicioase

Acest produs este o creație handmade originală, atât în ceea ce privește designul, cât și calitatea excepțională a materialelor folosite. Pentru a-i atribui o ținută desăvârșită s-a folosit material dublu ca și cantitate față de un șorț de bucătărie obișnuit. Astfel, pe verso acest șorț este dublat de un alt material de bumbac asortat cu talia în nuanță verde lime.

Astfel, având un design original și feminin, acest șorț este creat mai degrabă ca un accesoriu vestimentar ce aduce un plus de stil în prezentarea preparatelor gătite acasă de către o gospodină chic. Prin urmare, el nu este conceput pentru a-ți proteja hainele preferate de petele de uleiuri, sosuri sau alte mâncăruri pe care le prepari pentru familie sau la grătarul din weekend.

Acest șorț de bucătărie poate fi un cadou deosebit pentru tine, sau o surpriză veselă pentru o persoană dragă pasionată de gătit. Ceea ce știm însă cu siguranță, este că fericita purtătoare a acestui minunat șorțuleț chic va impresiona toți musafirii invitați la petrecere prin eleganță, feminitate și delicatețe.

Șorț handmade unicat, lucrat cu drag și integral, de mână

Acest șorț de bucătărie pentru femei este creație handmade, ea fiind lucrată cu drag de mână și cu atenție la detalii, de un artizan iubitor de frumos. Timpul de execuție pentru acest produs a fost între 6 – 8 ore de lucru efectiv.

Aspect important legat de mărimea șorțului

Șorțul are mărime universală, fiind prevăzut cu cordon lung ajustabil în talie. Cu toate acestea, pentru ca acesta să arate absolut minunat pe fericita purtătoare, recomandăm ca aceasta să poarte mărimea S, M sau L. Manechinul pe care a fost fotografiat are marimea XS-S, însă cordoanele ajustabile fac ca acest șorț să se potrivească și altor mărimi mai mari.

RECOMANDĂRI Șorțuri de Bucătărie Handmade

Dacă apreciați Șorțurile Chic create manual, vă recomandăm să vizitați și categoria Șorțuri de Bucătărie. Veți găsi o gamă foarte frumoasă și variată de șorțuri de bucătărie chic pentru femei, cusute toate din materiale de calitate excepțională.

SPECIFICAȚII Șorț de Bucătărie damă Lemons

Material: bumbac 100% de calitate superioară

Dimensiuni:  lungime 100cm / înălțime 43cm

*Dimensiunile sunt ale șorțului fără cordon. Șorțul prezintă la talie un cordon ajustabil lung  de 175cm.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind un singur șorț de bucătărie prezentat în mai multe unghiuri.

Acest produs are STOC LIMITAT.

În cazul în care disponibilitatea materialelor ne permite crearea mai multor exemplare, modelul șorțului de bucătărie poate suferi mici modificări datorită tăieturii materialului din timpul prelucrării acestuia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi față de culorile produsului final; deși pozele sunt ale șorțurilor originale, nuanțele pot varia în funcție de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

La comandă, dar și în funcție de stocul disponibil al materialelor, se pot realiza și alte șorțuri de bucătărie după modelele prezentate în magazin. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de aici.

Se recomandă spălarea manuală la 30 de grade, împreună cu culori similare.