Pernuta jucarie Elefantel Blue

89 lei

“… Pe un nor de puf cu stil am pus
Rasfat, Visare, Armonie si Culoare …”

Fa o bucurie sincera celor mici cu acest elefantel oaches cu urechiuse inflorate, menit sa aduca zambete roz tuturor sufletelor de copii!

În stoc

Descriere

DETALII PRODUS

Jucarie vesela din material textil pentru copilasi minunati, cusuta manual cu fir roz de iubire.

Aceasta jucarie este in forma de elefantel 3D din finet de bumbac alb si cu urechiuse inflorate si este umplut cu melana, astfel incat sa fie nu doar vesel, ci si pufos si placut la atingere.

 

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza. Fiind realizat manual, elefanteii pot diferi usor intre ei ca si forma sau dupa taietura materialului din care este prelucrat. Ei sunt unici si delicati, deci este indicata tratarea lor cu aceeasi grija si iubire cu care au fost creati.

Acest produs are STOC LIMITAT.

Modelul urechiuselor poate suferi mici modificari datorita taieturii materialului din timpul prelucrarii acesteia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Greutate: 0.1 Kg

Dimensiuni aproximative:  25x20cm

Material: exterior – bumbac 100%; interior – melana