Prosop brodat personalizat Craciun fericit handmade

40 lei

Pretul afisat este pe bucata si se refera la unul din modelele prezentate in galeria foto.

Va rugam sa specificati in formularul de comanda modelul dorit de prosop brodat.

 

Descriere

Prosop brodat personalizat „Craciun fericit!”, urmat de gradul de rudenie a persoanei dragi.

Prosopul este de mica dimensiune, potrivit pentru sters pe maini. Acest prosop brodat personalizat este din bumbac de culoare alba, cu text brodat cu rosu si model brodat colorat de Craciun.

El este disponibil in mai multe variante. Variantele din care puteti alege sunt:

„Craciun fericit, Mama!” / „Craciun fericit, Tata!”

„Craciun fericit, iubite Sot!” / „Craciun fericit, iubita Sotie!”

„Craciun fericit, iubitule!” / „Craciun fericit, iubito!”

„Craciun fericit, Bunica!” / „Craciun fericit, Bunicule!”

„Craciun fericit, draga Sora!” / „Craciun fericit, draga Frate!”

„Craciun fericit, draga Prietena!”

„Craciun fericit, Nasa!” / „Craciun fericit, Nasule!”

Pretul afisat este pe bucata si se refera la unul din modelele prezentate mai sus, dupa personalizarea standard (de exemplu, „Craciun fericit, Mama!”)

Acest prosop brodat handmade este potrivit a fi oferit ca si cadou de Craciun pentru persoana draga tie.

Micut, dar special, acest prosop brodat personalizat cu textul „Craciun fericit!” va aduce cu siguranta bucurie celui care primeste si imbratisari calde celui care ofera. El reprezinta o atentie unicata, un dar cu suflet si cu gand frumos.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Va rugam sa specificati in formularul de comanda modelul dorit de prosop brodat (De exemplu: „Mama”). Daca doriti mai multe modele, va rugam sa treceti numarul de bucati dorit si apoi sa specificati modelele dorite in formularul de comanda (De exemplu, daca doriti un prosop pentru mama si unul pentru tata, va fi necesar sa treceti la cantitate, adica la numarul de bucati, cifra 2, iar la formular sa specificati (1 – Mama, 1 – Tata).

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative:  30 x 50 cm

Material: bumbac 100%