Glob handmade de Craciun Snowman’s Hug

23 lei

Acest simpatic glob handmade de Craciun cu om de zapada ce ofera imbratisari poate fi strecurat in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag tie.

Descriere

Glob handmade de Craciun, model „Snowman’s Hug”.

In fabrica lui Mos Craciun toate jucariile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.
Pe langa mirosul de brad si scortisoara, aceste decoratiuni adauga decorului spiritul adevarat al sarbatorilor de iarna.

Astfel, acest frumos ornament de Craciun handmade din materiale textile de care e atasata o agatatoare textila festiva, ne aduce aminte de spiritul Craciunului, de bucuria impodobirii bradului de Craciun alaturi de cei dragi.

Avand un design simplu, dar de efect, acest simpatic ornament de Craciun handmade cu om de zapada ce ofera imbratisari poate fi strecurat in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag iubitor de Craciun.

Fiind creatie handmade, acest glob handmade de Craciun devine un obiect decorativ cu emotie si suflet. Devine un accesoriu de interior, original si unic, special creat pentru a aduce bucurie si frumusete casei si sufletului dumneavoastra.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative:  10 cm

Material: textil