Pachet Cadou Craciun pentru barbati Merry Christmas

140 lei

Ce ne-am face, noi, femeile, fara ei?…

Ofera-i bucurii prinse cu fundita acelui suflet masculin drag tie, acelui barbat special din viata ta!

Descriere

Pachet Cadou Craciun pentru barbati, model „Merry Christmas”

In fabrica lui Mos Craciun toate cadourile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.

Creeaza si tu un moment plin de magie si de bucurie acelui suflet masculin drag tie, acelui barbat special din viata ta! Noi iti venim in ajutor cu acest Pachet Cadou Craciun Handmade, plin de lucrusoare magice, ca pentru un Craciun de poveste!

Pachet Cadou Craciun pentru barbati este personalizat si cuprinde doar minunatii handmade. Toate decoratiunile incluse in acest pachet sunt de calitate exceptionala si sunt lucrate manual cu multa dragoste si cu atentie la detalii. Aceste decoratiuni incluse in pachetul de Craciun sunt:

  • Prosop brodat handmade si personalizat cu textul ”Craciun fericit, Tata / Bunicule / draga Frate / iubite Sot / Iubitule!”
  • Cartea „Despre iubire. Ghid practic pentru a obtine relatia pe care ti-o doresti” – editie limitata. Cartea este scrisa de psiholog si psihoterapeut individual, de cuplu si de familie Iosif Szenasi.
  • Glob decorativ handmade cu imprimeu de sezon
  • Sapun natural handmade cu model de Craciun
  • Felicitare handmade dragalasa care poate fi scrisa de mana cu o urare la alegere pentru persoana draga tie
  • Fundita decorativa de sezon

Toate cele de mai sus vin prinse cu grija cu o fundita intr-o punga transparenta, pentru a aduce un plus de mister si de entuziasm sufletelor dragi la primirea cadoului.

Fiind creatie handmade, acest pachet cadou Craciun pentru barbati devine un cadou cu emotie si suflet.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Personalizarea acestui pachet cadou de Craciun inseamna ca puteti alege dumneavoastra textul care sa fie brodat pe prosopelul handmade cu motive de Craciun (De exemplu ”Craciun fericit, Tata / Bunicule / draga Frate / iubite Sot / Iubitule!”). Puteti alege dumneavoastra, de asemeni, modelul Globului decorativ handmade cu imprimeu de sezon dintre cele listate in magazin. Toate aceste detalii este necesar a fi scrise de dumneavoastra in formularul de comanda. Ulterior vor fi discutate telefonic in momentul in care veti fi sunat pentru confirmarea comenzii.

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII