Cadou Craciun pentru iubita sotie Christmas Love

250 lei

Acest cos cadou Craciun pentru iubita sau sotia ta poate fi livrat doar in Timisoara, cu plata in avans prin banca. Livrarea cosului cadou nu este posibila celor din afara Timisoarei. Acest fapt se datoreaza unor posibile deformari ale pachetului din timpul transportarii acestuia prin curierat rapid.

Descriere

Cadou Craciun pentru iubita sotie, model „Christmas Love”

In fabrica lui Mos Craciun toate cadourile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.

Creeaza si tu un moment plin de magie si de bucurie acelui suflet feminin drag tie, acelei femei speciale din viata ta! Noi iti venim in ajutor cu acest Cadou Craciun pentru iubita sau sotia ta, plin de decoratiuni magice, ca pentru un Craciun de poveste!

Pachetul Cadou Craciun pentru iubita sau sotia ta este personalizat si cuprinde doar minunatii handmade. Toate decoratiunile incluse in acest pachet sunt de calitate exceptionala si sunt lucrate manual cu multa dragoste si cu atentie la detalii. Aceste decoratiuni incluse in pachetul de Craciun sunt:

  • Perna decorativa handmade cu imprimeu de Craciun cu insertii aurii
  • Casuta handmade din povestile cu spiridusii lui Mos Craciun
  • Prosop brodat handmade si personalizat cu textul ”Craciun fericit, iubita Sotie / Iubito!”
  • Glob decorativ handmade cu imprimeu de sezon Christmas Love
  • Sapun natural handmade cu model de Craciun
  • Felicitare handmade dragalasa care poate fi scrisa de mana cu o urare la alegere pentru persoana draga tie
  • Fundita decorativa de sezon
  • Buchet decorativ de sezon
  • Cosulet decorativ creat din nuieluse naturale

Toate cele de mai sus vin prinse cu grija cu o fundita intr-o folie transparenta, pentru a aduce un plus de mister si de entuziasm sufletelor dragi la primirea cadoului.

Fiind creatie handmade, acest Cadou Craciun pentru iubita sau sotie devine un cadou cu emotie si suflet.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Personalizarea acestui cos cadou de Craciun inseamna ca puteti alege dumneavoastra textul care sa fie brodat pe prosopelul handmade cu motive de Craciun (De exemplu ”Craciun fericit, iubita Sotie / Iubito!”). Puteti alege dumneavoastra, de asemeni, modelul sapunului hadmade de Craciun, din cele doua modele listate in magazin. Toate aceste detalii este necesar a fi scrise de dumneavoastra in formularul de comanda. Ulterior vor fi discutate telefonic in momentul in care veti fi sunat pentru confirmarea comenzii.

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Acest cos cadou de Craciun handmade poate fi livrat doar in Timisoara, cu plata in avans prin banca. Livrarea cosului cadou nu este posibila in alte localitati din tara. Acest fapt se datoreaza unor posibile deformari ale pachetului din timpul transportarii acestuia prin curierat rapid.

SPECIFICATII