Fata de perna decorativa Craciunul la Sat

65 lei

Casutele mici, bradutii acoperiti cu zapada sau mersul la colindat in Ajun pe drumuri albe si stralucitoare…

Craciunul la sat este una dintre cele mai frumoase amintiri ale romanilor de pretutindeni.

Adu-l in casa ta cu aceasta fata de perna decorativa lucrata cu drag, de mana!

Descriere

DETALII PRODUS

Fata de perna decorativa Craciunul la sat este confectionata manual din bumbac 100% de calitate superioara cu imprimeu de designer.

Aceasta fata de perna decorativa are pe fata imprimat un design modern marca Rose and Hubble Fabrics cu casute si braduti pe fond gri inchis. Pe spate, ea are unul asortat cu globuri de Craciun, apartinand aceluiasi brand. Modelele diferite, insa asortate ca stil si nuanta, a celor doua fete ale pernei, permit variatie si flexibilitate in schimbarea decorului interior in functie de inspiratie si dispozitie.

Aceasta fata de perna decorativa este creatie handmade, lucrata cu drag de mana si atentie la detalii, de un suflet iubitor de frumos.

Avand imprimeu cu casute mici si braduti acoperiti cu zapada, aceasta fata de perna decorativa aminteste de cele mai frumoase traditii si obiceiuri ale romanilor pe timpul iernii. Este vorba despre Craciunul la sat, pe varf de munte si de povestile pline de farmec ale colindatului in Ajun.

Acesta e motivul pentru care fata de perna Craciunul la sat poate fi un element decorativ de Craciun de valoare inegalabila in casa ta amintind de vremurile copilariei in care mergeai la colindat in sate alaturi alti copii. Dar si un cadou de Craciun apreciat de cei dragi tie, in special de catre cei ce apreciaza traditiile, iarna la munte si satul romanesc.

Aceasta fata de perna decorativa este potrivita pentru a imbraca o perna 40 x 40cm cu umplutura la alegere.

Husa este detasabila, textura materialului este fina si prezinta sistem de inchidere discreta cu fermoar ascuns asortat cu nuanta materialului.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind o singura fata de perna prezentata fata/verso.

Acest produs are STOC LIMITAT.

Modelul fetei de perna poate suferi mici modificari datorita taieturii materialului din timpul prelucrarii acesteia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale pernelor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Se recomanda spalarea la 30 de grade.

Greutate: 0.1 Kg

Dimensiuni: lungime 40cm / latime 40cm

Material: bumbac 100%