Set de cutii 3 in 1 handmade din lemn Vintage Floral

264 lei

Biletele de dragoste, agrafe de par, bijuterii sau accesorii purtate la prima intalnire, micile tale obiecte pretioase…

… Strange-le pe toate cu grija in aceasta cutie vintage cu note florale romantice alaturi de un saculet placut parfumat, iar astfel mireasma amintirilor frumoase va dainui multa vreme de acum inainte!

Stoc epuizat

Descriere

DETALII PRODUS

Set de cutii 3 in 1 handmade din lemn, cu decor floral in stil vintage chic.

Fiind creatie handmade, toate cele 3 cutii sunt lucrate in intregime manual de catre un suflet iubitor de frumos.

Aceste cochete cutii handmade sunt decorate in exterior cu dantela ivory din bumbac si material textil cu imprimeu floral in 3 nuante diferite si bulinute. Aceste 3 nuante sunt: verde – cutia mare, roz – cutia medie, respectiv crem – cutia mica.

In interior, cele 3 cutii prezinta un material pufos si foarte placut la atingere, cu bulinute din plush in relief.

Toate aceste detalii ale minunatului set de cutii 3 in 1 creeaza un design atragator, potrivit pentru a crea un decor adorabil camerei dumneavoastra.

Calitatea de 3 in 1 a setului de cutii vintage chic permite economisirea spatiului la nevoie. De asemeni, il face usor de transportat, dat fiind ca cele 3 cutii incap una in alta datorita dimensiunilor diferite ale acestora.

In aceste cutii puteti depozita atat bijuterii, cat si fotografii, scrisori sau alte obiecte de mici dimensiuni, insa dragi sufletului dumneavoastra.

Acest set poate reprezenta un cadou feminin deosebit pentru o persoana romantica sau pentru cineva care apreciaza decorul vintage chic.

SPECIFICATII

Material: lemn, textil (decor exterior – bumbac, decor interior – poliester)

Dimensiuni set 3 in 1 – cutia mare: lungime 22cm / latime 22cm / inaltime 9cm