Sale!

Difuzor odorizant de camera Magnolia

84 lei 63 lei

Lasa-ti simturile purtate pe petale de magnolie si bucura-te de miresme florale delicate la fiecare pas …

Acest parfum va da o stare de bine in orice coltisor al casei este raspandit, creand o atmosfera calda si primitoare, cu un aer cottage …

Stoc epuizat

Descriere

DETALII PRODUS

Sistem difuzor pentru odorizant de camera marca Rose Cottage, prevazut cu ulei esential cu aroma de magnolie si o floare naturala lucrata manual din tulpina de plante tapioca.

Sistemul de difuzare consta in floarea handmade naturala ce absoarbe usor parfumul uleiului aromatic si emana treptat un miros placut in camera.

Acest elegant difuzor de aroma este potrivit, datorita dimensiunilor sale mici, atat in camera sau la birou, cat si in spatiile restranse, precum baia sau toaleta.

Nu necesita ardere sau electricitate.

Ideal pentru raspandirea unui parfum placut in orice loc este asezat, dar si ca decoratiune interioara sau de nunta ori pentru a fi oferit ca si cadou de casa noua ori persoanelor cu simturi rafinate.

Pentru un plus de efect in decorarea caminului dumneavoastra, recomandam sa asezati  floarea intr-un recipient decorativ asemanator unei vaze de mici dimensiuni.

Imaginea este cu titlu de prezentare. Modelul florii handmade poate diferi de cea prezentata in poza.

Greutate: 0.3 kg

Material: tulpina sola, bumbac

Dimensiuni: sticla cu ulei esential – capacitate 100ml /  lungime 4.5cm / latime 4.5cm / inaltime 12cm

floare –  lungime cca 12cm

INSTRUCTIUNI

Inmuiati snurul de bumbac al florii handmade in uleiul esential parfumat.

Aceasta va absorbi parfumul, isi va schimba usor culoarea si va emana treptat o mireasma placuta in camera.

Pentru un plus de efect in decorarea caminului dumneavoastra, recomandam scufundarea florii intr-un recipient decorativ de dimensiunile unei vaze mici.