Ornament handmade din fetru Glob de Craciun

12 lei

O frumoasa decoratiune ce te imbie la cantarea de colinde in jurul bradului frumos impodobit!

Descriere

DETALII PRODUS

Ornament handmade din fetru, model „Glob de Craciun”, cusut manual cu fir roz de iubire si multa migala.

In fabrica lui Mos Craciun toate jucariile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.
Pe langa mirosul de brad si scortisoara, aceste decoratiuni adauga decorului spiritul adevarat al sarbatorilor de iarna.

Astfel, acest frumos ornament handmade din fetru in forma de Glob de Craciun cu nasturel, de care e atasata o agatatoare textila festiva, ne aduce aminte de spiritul Craciunului, de bucuria impodobirii bradului de Craciun alaturi de cei dragi.

Micut, dar special, acest ornament handmade din fetru in forma de globulet, este foarte atractiva pentru copii. Astfel, odata prinsa in bradul de Craciun, va aduce un aer festiv bradului frumos impodobit si zambete tuturor privitorilor, in special micutilor.

Avand un design simplu, dar de efect, aceasta micuta decoratiune de Craciun  poate fi strecurata in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag iubitor de ornamente de Craciun.

O frumoasa decoratiune ce te imbie la cantarea de colinde in jurul bradului frumos impodobit!

Fiind creatie handmade, acest delicat globulet cu nasturel devine un obiect decorativ cu emotie si suflet. Devine un accesoriu de interior, original si unic, special creat pentru a aduce bucurie si frumusete casei si sufletului dumneavoastra.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative:  6cm

Material: exterior – fetru 100%; interior – melana sau bilute antialergice tip SuperBall.