Pachet Cadou Craciun pentru copii Santa’s Baby

170 lei

Creeaza un moment plin de veselie micutului tau!

Iti venim in ajutor cu acest pachet cadou Craciun pentru copii, plin de jucarioare si decoratiuni oachese, create manual de suflete sensibile, pentru copilasi adorabili!

Descriere

Pachet Cadou Craciun pentru copii, model „Santa’s Baby”.

In fabrica lui Mos Craciun toate jucariile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.

Creeaza un moment plin de veselie micutului tau! Iti venim in ajutor cu acest pachet cadou Craciun pentru copii, plin de jucarioare si decoratiuni oachese, special create de suflete sensibile pentru copilasi adorabili!

Acest Pachet Cadou Craciun pentru copii adorabili cuprinde doar minunatii handmade. Toate jucarioarele si decoratiunile incluse in acest pachet sunt lucrate manual cu multa dragoste si cu atentie la detalii. Aceste jucarioare incluse in pachetul de Craciun sunt:

 • Elefantel handmade cu urechiuse din stelute aurii
 • Casuta handmade din povestile cu spiridusii lui Mos Craciun
 • Steluta zambitoare handmade din fetru
 • Bradut oaches handmade din fetru
 • Globulet cu zapada handmade din fetru
 • Felicitare handmade dragalasa care poate fi scrisa de mana cu o urare la alegere pentru micut
 • Fundita decorativa de sezon
 • Cosulet decorativ cu elemente de sezon din pasla
 • Zapada artificiala tip bilute antialergenice Superball
  Toate cele de mai sus vin prinse cu fundita cu grija intr-o folie transparenta, pentru a aduce un plus de mister si de entuziasm copilasului la primirea cadoului. 

Fiind creatie handmade, acest pachet cadou Craciun pentru copii devine un cadou cu emotie si suflet.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII