Cos cadou Craciun zane handmade Christmas Fairytale

240 lei

Acest cos cadou Craciun cu zane poate fi livrat doar in Timisoara, cu plata in avans prin banca. Livrarea cosului cadou nu este posibila in alte localitati din tara. Acest fapt se datoreaza unor posibile deformari ale pachetului din timpul transportarii acestuia prin curierat rapid.

Descriere

Cos cadou Craciun zane handmade, model „Christmas Fairytale”.

In fabrica lui Mos Craciun toate jucariile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.

Creeaza si tu un moment plin de magie si de basm acelui suflet drag iubitori de zane si ingerasi! Intocmai ca in povestile fermecate cu zane. Iti venim in ajutor cu acest cos cadou de Craciun, plin de decoratiuni „inaripate”!

Pachetul Cos Cadou Craciun zane Handmade pentru iubitori de aripi si de bunatate cuprinde doar minunatii handmade. Toate decoratiunile cu zane incluse in acest pachet sunt lucrate manual cu multa dragoste si cu atentie la detalii. Aceste decoratiuni incluse in pachetul de Craciun sunt:

  • Perna decorativa handmade cu imprimeu de designer cu zane si flori
  • Zana decorativa handmade din lana merinos
  • Glob decorativ handmade cu imprimeu de sezon cu zana / ingeras
  • Sapun natural handmade cu zana
  • Felicitare handmade dragalasa care poate fi scrisa de mana cu o urare la alegere pentru persoana draga careia ii va fi oferit cosul cadou
  • Fundita decorativa de sezon
  • Buchet decorativ de sezon
  • Cosulet decorativ creat din nuieluse naturale
    Toate cele de mai sus vin prinse cu grija cu o fundita intr-o folie transparenta, pentru a aduce un plus de mister si de entuziasm sufletelor dragi la primirea cadoului.

Fiind creatie handmade, acest cos cadou Craciun zane devine un cadou cu emotie si suflet.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Acest cos cadou de Craciun handmade poate fi livrat doar in Timisoara, cu plata in avans prin banca. Livrarea cosului cadou nu este posibila in alte localitati. Acest fapt se datoreaza unor posibile deformari ale pachetului din timpul transportarii acestuia prin curierat rapid.

SPECIFICATII