Decoratiune brad cu ingeras Merry Christmas

lei

O  frumoasa decoratiune in forma de ingeras, ce ne aduce aminte de spiritul Craciunului, de bucuria impodobirii bradului de Craciun alaturi de cei dragi.

Dar si de bucuria Nasterii Lui Iisus alaturi de ingerasi.

Stoc epuizat

Descriere

DETALII PRODUS

Decoratiune brad cu ingeras, model „Merry Christmas”, confectionata din lemn si cu agatatoare metalica pentru prins in pom.

In fabrica lui Mos Craciun toate jucariile si decoratiunile se prelucreaza cu pasiune si suflet. Iar noi ne-am dorit anul acesta sa-i facem o vizita si sa cream o colectie plina de magie.
Pe langa mirosul de brad si scortisoara, aceste decoratiuni adauga decorului spiritul adevarat al sarbatorilor de iarna.

Astfel, aceasta frumoasa decoratiune in forma de ingeras, cu agatatoare metalica, ne aduce aminte de spiritul Craciunului, de bucuria impodobirii bradului de Craciun alaturi de cei dragi. Dar si de bucuria Nasterii Lui Iisus alaturi de ingerasi.

Micuta, dar speciala, aceasta decoratiune brad cu ingeras, este foarte atractiva pentru copii. Astfel, odata prinsa in bradul de Craciun, va aduce un aer festiv bradului frumos impodobit si zambete tuturor privitorilor, in special micutilor.

Cu un design vintage si vesel in acelasi timp, aceasta micuta decoratiune de Craciun cu ingeras poate fi strecurata in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag iubitor de Craciun. Si de ingeri!

Acest ornament pentru brad aduce cu sine emotiile frumoase din timpul impodobirii  bradului dumneavoastra de Craciun. De asemeni, minunata decoratiune petru brad Craciun permite crearea unui atmosfere magice, de Sarbatoare, iar casa dumneavoastra va fi un adevarat loc de rasfat pentru sufletele dragi voua.

O frumoasa decoratiune ce te imbie la cantarea de colinde in jurul bradului frumos impodobit in stil vintage!

Craciun fericit va dorim!

SPECIFICATII

Dimensiuni: 13 x 10 cm

Material: lemn, metal (agatatoare)