Sale!

Sort Bucatarie Sailor Moon – Artemis

270 lei 250 lei

Iată o surpriză veselă pentru o persoană dragă pasionată de gătit, căreia îi place Sailor Moon.

Stoc epuizat

Descriere

Sort Bucatarie Sailor Moon – Artemis, cusut manual cu multă pasiune și atenție la detalii.

Șorț de bucătărie chic, cu un design inspirat din desenul animat Sailor Moon

Acest deosebit șorț de bucătărie prezintă un pieptar ce ia forma chipului pisicii Artemis din desenul  animat Sailor Moon. Chipul pisicii Artemis de pe acest șorț este cusut de mână, integral, fără procedee mecanice sau de brodare la mașină. Pentru această etapă numai au fost necesare circa 5 ore de execuție.

De la brâu în jos, este creat dintr-un material de bumbac de calitate superioară de culoare alb uni. Pe acest material alb al șorțului sunt cusute din bumbac galben două semilune cu rol decorativ. Șorțul prezintă la margini volănașe roz din bumbac create manual.

Lucrat cu multă pasiune și cu drag de un artizan iubitor de Sailor Moon, acest șorț unicat este realizat cu un simț estetic deosebit. Cordonul de după talie este croit dintr-un material din bumbac de culoare roz asortat cu volănașele chic.

Șorț de Bucătărie original, creat cu scopul de prezentare a preparatelor delicioase

Acest produs este o creație handmade unicată, atât în ceea ce privește designul, cât și calitatea excepțională a materialelor folosite.

Astfel, având un design original și feminin, acest șorț este creat mai degrabă ca un accesoriu vestimentar ce aduce un plus de stil în prezentarea preparatelor gătite acasă de către o gospodină chic sau la o petrecere tematică pentru copii. Prin urmare, el nu este conceput pentru a-ți proteja hainele preferate de petele de uleiuri, sosuri sau alte mâncăruri pe care le prepari pentru familie sau la grătarul din weekend. Dar firește, modul în care vei alege să îl porți va depinde doar de tine.

Șorț de Bucătărie special – un cadou minunat pentru o fană Sailor Moon

Acest șorț de bucătărie poate fi un cadou deosebit pentru tine, sau o surpriză veselă pentru o persoană dragă pasionată de gătit, căreia îi place Sailor Moon.

Ceea ce știm însă cu siguranță, este că fericita purtătoare a acestui minunat șorțuleț chic va impresiona toți musafirii invitați la petrecere prin eleganță, feminitate și delicatețe.

Șorț de Bucătărie handmade unicat, lucrat cu drag și integral, de mână

Acest șorț de bucătărie este creație handmade, ea fiind lucrată cu drag de mână și cu atenție la detalii, de un artizan iubitor de frumos. Timpul de execuție pentru acest produs a fost între 10 – 12 ore de lucru efectiv.

Fiind un produs UNICAT, există un singur exemplar pe stoc, iar acest model nu se poate reproduce.

Aspect important legat de mărimea șorțului

Șorțul are mărime universală, fiind prevăzut cu cordon lung ajustabil în talie și după gât. Cu toate acestea, pentru ca acesta să arate absolut minunat pe fericita purtătoare, îi atribuim produsului nostru mărimea orientativă S-M. Manechinul pe care a fost fotografiat are marimea XS-S, însă cordoanele ajustabile fac ca acest șorț să se potrivească și altor mărimi puțin mai mari.

RECOMANDĂRI PRODUSE SIMILARE

Dacă apreciați Șorțurile Chic create manual, vă recomandăm să vizitați și categoria Șorțuri de Bucătărie. Veți găsi o gamă foarte frumoasă și variată de șorțuri de bucătărie chic pentru femei, cusute toate cu fir roz de iubire, din materiale de calitate excepțională.

SPECIFICAȚII Sort Bucatarie Sailor Moon – Artemis

Material: bumbac 100% de calitate superioară

Dimensiuni:  lungime 108cm / înălțime 75cm

*Dimensiunile sunt ale șorțului fără cordon. Șorțul prezintă un cordon lung ajustabil de 202cm la talie și două cordoane lungi de câte 79cm după gât.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind un singur șorț de bucătărie prezentat în mai multe unghiuri.

Acest produs are STOC LIMITAT.

În cazul în care disponibilitatea materialelor ne permite crearea mai multor exemplare, modelul șorțului de bucătărie poate suferi mici modificări datorită tăieturii materialului din timpul prelucrării acestuia. De asemeni, culorile prezentate pe site pot diferi față de culorile produsului final; deși pozele sunt ale șorțurilor originale, nuanțele pot varia în funcție de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

La comandă, dar și în funcție de stocul disponibil al materialelor, se pot realiza și alte șorțuri de bucătărie după modelele prezentate în magazin. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de aici.

Se recomandă spălarea manuală la 30 de grade, împreună cu culori similare.