Pernuta pentru patut bebe Vulpita

129 lei

O decoratiune pufoasa si jucausa, ideala pentru bebelusi sau camera copiilor!

Descriere

Pernuta pentru patut bebe, in forma de Vulpita, cu spatele din material plushat cu bulinute in relief.

Acest produs este o jucarie vesela pentru copii sau o decoratiune dragalasa pentru camera copiilor. Ea poate fi folosita in special pentru patut bebelusi, si are forma de vulpita cocheta cu bulinute asortate. Aceasta deosebita pernuta pentru patut bebe este cusuta manual cu fir roz de iubire.

IMPORTANT! Aceasta dragalasa pernuta Vulpita, din imaginea de prezentare, prezinta un mic defect. Prin urmare, ea este la reducere de pret. Daca doriti, putem realiza la comanda un model similar, fara defect, insa pretul de cumparare va fi cel intreg – caz in care va rgam sa specificati acest lucru operatorului telefonic de comenzi. Prin cumpararea acestui produs la reducere de pret va asumati defectul de cusatura al acestuia. Dupa momentul plasarii comenzii, veti fi contactat telefonic, moment in care se va face atat confirmarea comenzii, cat si exprimarea cererii dumneavoastra in privinta cumpararii acestui produs cu mic defect, prezent pe stoc, sau a realizarii la comanda a unui model nou, similar, la pret intreg, fara defect.

PONT: Daca apreciati jucariile sau decoratiunile handmade, va recomandam sa vizitati si categoria Jucarii Textile. Veti gasi o gama foarte frumoasa si variata de jucarii handmade pentru copilasi, cusute toate cu fir roz de iubire, din materiale de calitate exceptionala.

DETALII SUPLIMENTARE:

Produsele handmade, printre care si pernutele decorative handmade, pot diferi usor intre ele ca si forma sau dupa taietura materialului din care este prelucrat. Ele sunt unice si delicate, deci este indicata tratarea lor cu aceeasi grija si iubire cu care au fost create.

Mai multe exemplare din acest produs se realizeaza doar LA COMANDA. Timpul de executie este variabil, intre 2-3 zile lucratoare.

Spatele plushat al pernutei vulpita este cu bulinute in relief si poate fi de diverse culori: alb ivory, roz fuchsia, mint pastel sau un roz begonia. Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII PERNUTA PENTRU PATUT BEBE

Dimensiuni aproximative:  45x28cm

Material: exterior fata – bumbac 100% imprimat, finet de bumac 100%, poliester; exterior spate – Plush Minky Dot; interior: umplutura antialergica tip Superball sau melana.