Cutie decorativa din lemn Vintage Floral Green – mare

99 lei

Biletele de dragoste, agrafe de par, bijuterii sau accesorii purtate la prima intalnire, micile tale obiecte pretioase…

… Strange-le pe toate cu grija in aceasta cutie vintage cu note florale romantice alaturi de un saculet placut parfumat, iar astfel mireasma amintirilor frumoase va dainui multa vreme de acum inainte!

Stoc epuizat

Descriere

DETALII PRODUS

Cutie decorativa din lemn Vintage Floral, de culoare verde deschis, avand dimensiune mare.

Fiind creatie handmade, aceasta frumoasa cutie decorativa este lucrata in intregime manual de catre un suflet iubitor de frumos.

Cocheta si cu un design atragator, aceasta cutie decorativa din lemn este decorata in exterior cu dantela ivory din bumbac si material textil cu imprimeu floral pe fond verde deschis si bulinute.

Cutia decorativa din lemn Vintage Floral Green prezinta in interior un material pufos si foarte placut la atingere, cu bulinute din plush in relief.

In aceasta cutie puteti depozita atat bijuterii, cat si fotografii, scrisori sau alte obiecte de mici dimensiuni, insa dragi sufletului dumneavoastra.

Ea poate reprezenta un cadou feminin deosebit pentru o persoana romantica sau pentru cineva care apreciaza decorul vintage chic.

Produsele handmade sunt mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

SPECIFICATII

Material: lemn, textil (decor exterior – bumbac, decor interior – poliester)

Dimensiuni: lungime 22cm / latime 22cm / inaltime 9cm