Descriere

Martisor brosa handmade Bujor cu margelute rosii

Acest produs este o creatie handmade, lucrata manual cu multa pasiune si migala.

Brosa prezinta la spate un ac de siguranta, ceea ce face posibila prinderea martisorului pe haina sau pe sacou, pe rochii, bluze sau camasi uni, ori chiar pe rucsac sau geanta din textile.

Martisor brosa handmade Bujor – un accesoriu unicat ce poate fi oferit in dar si purtat cu drag tot anul

Aceasta brosa-martisor nu are cusut snurul de martisor. Snurul de martisor este doar o parte decorativa a ambalajului in care este frumos impachetata brosa. Acest fapt permite folosirea cu succes si cu bucurie a produsului in forma de Floare de Bujor pe toata perioada anului.

Avand forma delicata de floare, acest minunat martisor brosa cu margelute rosii este un accesoriu feminin ce poate fi oferit in dar unui suflet drag.

IMPORTANT:

Acest produs nu mai este momentan pe stoc. Daca il doriti, il puteti comanda, iar noi vom crea pentru dumneavoastra un model similar cu cel din poza. Precizam ca timpul de executie este variabil (intre 1-2 zile lucratoare), iar fiecare produs handmade, precum este si aceasta brosa handmade, este un produs unicat, prin urmare reproducerea acestuia va fi una similar, nu identica, cu originalul.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative: diametru – 13 cm

Materiale: organza de culoare alba, margelute de culoare rosie, ac de siguranta din metal