Set de manusa si suport pentru vase fierbinti Iepurasi

19 lei

Cu imprimeu de primavara cu doi iepurasi, oua colorate de Pasti si lalele, acest set este deopotriva practic si atractiv.

Fapt ce il face sa se potriveasca perfect intr-o bucatarie chic, decorata special in perioada pascala.

Stoc epuizat

Descriere

Set de manusa si suport pentru vase fierbinti Iepurasi de Pasti.

Sarbatoarea Pastelui se apropie cu pasi repezi, iar fiecare gospodina desavarsita incepe deja pregatirile pentru masa de Paste. Stim cat este de important sa ai mereu ceva la indemana atunci cand te pregatesti sa scoti bunatati din cuptor pentru masa de Paste. Asa ca venim in intampinarea nevoilor tale cu acest minunat set pentru vase fierbinti format din suport si manusa termorezistente .

Cu imprimeu de primavara cu doi iepurasi, oua colorate de Pasti si lalele, acest set este deopotriva practic si atractiv. Fapt ce il face sa se potriveasca perfect intr-o bucatarie chic, decorata cu aer proaspat de primavara.

Astfel, acest set de manusa si suport pentru vase fierbinti cu iepurasi de Pasti este alegerea ideala a fiecarei gospodine ce doreste sa imbine utilul cu placutul in propria-i bucatarie chic in perioada pascala.

SPECIFICATII

Dimensiuni: Set format din 1 manusa pentru vase fierbinti avand dimensiunile 26x18cm si 1 suport pentru vase fierbinti de dimensiunile 18x18cm
Greutate: 0.1 kg
Material: 100% bumbac, umplutura din fibre