Sale!

Decoratiune de Pasti Gainusa roz

14 lei lei

Adu bucuria primaverii in casa ta, prin decoratiuni alese cu zambet!

Stoc epuizat

Descriere

Decoratiune de Pasti Gainusa roz, confectionata din lemn.

Adu bucuria primaverii in casa ta, prin decoratiuni alese cu zambet! Precum este aceasta delicata gainusa roz din lemn, un accesoriul preferat de toata lumea pe masa de Paste.

Avand culori naturale specifice lemnului natur si fiind invaluit intr-un material pufos roz asemanator fetrului, acest ornament pascal din lemn are un design simplu, rustic si natural. Datorita aspectului inedit, aceasta frumoasa decoratiune din lemn, odata asezata pe birou sau pe un raft la vedere, va aduce un plus de personalitate mobilierului. In plus, ea are un rol foarte important in casa ta: te va binedispune dintr-o singura privire. Intocmai ca un o gainusa oachesa ce cotcodaceste de zor anuntand ca-s pregatite ouale pentru vopsit.

Aceasta decoratiune de Pasti in forma de gainusa din lemn poate fi un cadou deosebit de Paste pentru tine si casa ta ori pentru o persoana draga tie.

RECOMANDARI DECORATIUNI DE PASTI CU GAINUSE

Gainusele reprezinta un element decorativ foarte apreciat in perioada pascala. Din acest motiv, iti mai recomandam si frumoasa colectie de ceramica de Pasti Chic Chicken. Printre recomandarile noastre se numara elegantul Set Solnita si Pipernita Chic Chicken, Suportul de servetele Chic Chicken, dar si minunatul Platou pentru oua de Pasti Chic Chicken. Tot cu gainuse de Paste, este si acest Set de Manusa si Suport pentru vase fierbinti, la fel de util.

SPECIFICATII DECORATIUNE DE PASTI GAINUSA

Dimensiuni: lungime 9cm / latime 3.5cm / inaltime 14cm

Material: lemn, puf roz