Sale!

Cosulet de Pasti cu oua colorate si margarete

23 lei 12 lei

Acest cosulet de Pasti poate fi folosit ca accesoriu decorativ sau gentuta practica.

Se poate umple cu buchetele de flori de primavara sau oua mici de ciocolata.

Stoc epuizat

Descriere

Cosulet de Pasti cu oua colorate si margarete, creat din pasla.

Avand decupatii in forma de oua de Pasti colorate si margarete, si fiind decorata cu o buburuza mica din lemn, acest frumos cosulet de Pasti este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotat cu un maner, el este si practic si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. Il poti oferi in dar fie cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca il umpli, de exemplu, cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, acest deosebit cosulet pentru fetite mici, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre micutele dragalase si mult iubite.

IMPORTANT

Acest cosulet de Pasti este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea lui cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII COSULET DE PASTI

Dimensiuni: lungime 15cm / latime 13.5cm / inaltime 22cm (cu maner);

lateral: 6.5 cm

inaltime 15 cm (fara maner)

Material: pasla