Sale!

Gentuta in forma de Floare roz pentru fetite

23 lei 17 lei

Aceasta gentuta in forma de floare roz poate fi un minunat cadou de iepuras pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani.

În stoc

Descriere

Gentuta in forma de Floare roz, creata din pasla.

Avand forma de floare de culoare roz, aceasta frumoasa gentuta din pasla cu maner este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotata cu un maner, ea este si practica si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. O poti oferi in dar fie cu ocazia venirii Iepurasului, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca o umpli, de exemplu, cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, aceasta oachesa gentuta in forma de floare roz pentru fetite mici, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de cei micutele dragalase si mult iubite.

IMPORTANT

Aceasta gentuta in forma de floare este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea acestei gentute cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII GENTUTA IN FORMA DE FLOARE

Dimensiuni: lungime 14cm / latime 14cm / inaltime 23cm (cu maner);

lateral: 7.5 cm

inaltime 14 cm (fara maner)

Material: pasla