Sale!

Gentuta in forma de Capsunica pentru fetite

23 lei 20 lei

Umple aceasta vesela gentuta in forma de capsunica cu buchetele de flori de primavara sau cu oua mici de ciocolata si bucura-te impreuna cu fetita ta mult iubita!

În stoc

Descriere

Gentuta in forma de capsunica pentru fetite, creata din pasla.

Fiind in forma de capsunica proaspata, aceasta frumoasa si vesela gentuta este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotata cu un maner verde asortat, ea este si practica si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. O poti oferi in dar fie cu ocazia venirii Iepurasului, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca o umpli, de exemplu, cu oua mici sau cu iepurasi de ciocolata, aceasta oachesa gentuta pentru fetite, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre micutele dragalase si mult iubite.

IMPORTANT

Aceasta gentuta in forma de capsunica este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea acestei gentute cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII GENTUTA IN FORMA DE CAPSUNICA

Dimensiuni: lungime 14.5cm / latime 13cm / inaltime 25cm (cu maner);

lateral: 7 cm

inaltime 14.5 cm (fara maner)

Material: pasla