Sale!

Gentuta de Pasti cu Oita si flori de primavara

23 lei 17 lei

Umple-o cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, iar aceasta oachesa gentuta va deveni un cadou de iepuras foarte apreciat de catre micutele dragalase si mult iubite.

În stoc

Descriere

Gentuta de Pasti pentru fetite, de culoare crem deschis, creata din pasla.

Avand forma de oita cu fundita si fiind decorata cu floricele colorate, aceasta frumoasa gentuta este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotata cu un maner, ea este si practica si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. O poti oferi in dar fie cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca o umpli, de exemplu, cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, aceasta oachesa gentuta de Pasti pentru fetite mici, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre micutele dragalase si mult iubite.

IMPORTANT

Aceasta gentuta pentru fetite este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea acestei gentute cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII GENTUTA DE PASTI

Dimensiuni: lungime 13cm / latime 14cm / inaltime 21cm (cu maner);

lateral: 7.5 cm

inaltime 14 cm (fara maner)

Material: pasla