Sale!

Gentuta cu unicorn roz pentru fetite

21 lei 14 lei

Iata un cadou minunat pentru o fetita intre 2-3 ani pe care il poti oferi cu ocazia venirii iepurasului de Pasti sau doar cu ocazia primaverii!

O va adora pur si simplu!

În stoc

Descriere

Gentuta cu unicorn roz pentru fetite mici, cu varsta de 2 – 3 ani.

Avand forma de unicorn roz cu coama de curcubeu multicolor, aceasta frumoasa gentuta este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotata cu un maner, ea este si practica si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. O poti oferi in dar fie cu ocazia venirii iepurasului de Pasti, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca vei pune in ea, de exemplu, oua de ciocolata  sau cu iepurasi mici de ciocolata, aceasta oachesa gentuta cu unicorn pentru fetite micute si dragute, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre dragalasele mult iubite.

IMPORTANT

Aceasta gentuta cu unicorn pentru fetite este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea acestei gentute cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII GENTUTA CU UNICORN

Dimensiuni: lungime 14cm / latime 13cm / inaltime 18cm (cu maner);

lateral: 6 cm

inaltime 13 cm (fara maner)

Material: pasla