Sale!

Cosulet din pasla cu iepuras si flori

23 lei 17 lei

Umple acest cosulet cu cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, si el va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre cei mici!

În stoc

Descriere

Cosulet din pasla cu iepuras si flori de primavara.

Avand forma de iepuras, si fiind decorat cu floricele de primavara, acest frumos cosulet din pasla este un accesoriu de primavara minunat pentru fetite mici.

De asemeni, fiind dotat cu un maner, el este si practic si poate fi un cadou minunat pentru o fetita cu varsta cuprinsa intre 2-3 ani. Il poti oferi in dar fie cu ocazia venirii Iepurasului, fie doar cu ocazia primaverii. Iar daca il umpli, de exemplu, cu oua  sau cu iepurasi de ciocolata, acest deosebit cosulet pentru fetite mici, va deveni un cadou de Paste foarte apreciat de catre micutele dragalase si mult iubite.

IMPORTANT

Acest cosulet din pasla este un produs delicat si de mici dimensiuni. Recomandam incarcarea lui cu obiecte mici si usoare, pentru o utilizare cat mai indelungata.

Se poate folosi ca simplu accesoriu decorativ sau ca gentuta mai practica. In acest caz, fericita posesoare o poate umple cu buchetele de flori de primavara, sau cu oua mici de ciocolata ori cu iepurasi de ciocolata.

SPECIFICATII COSULET DIN PASLA

Dimensiuni: lungime 14cm / latime 13.5cm / inaltime 19.5cm (cu maner);

lateral: 7 cm

inaltime 14 cm (fara maner)

Material: pasla