Sale!

Coronita de Paste cu Oua si Flori Shabby

55 lei 35 lei

Un accesoriu decorativ in stil shabby chic, pentru Sarbatori cu adevarat pline de gingasie, inca de la intrarea in casa!

Stoc epuizat

Descriere

Coronita de Paste din nuieluse naturale, cu Oua si Flori decorative, in stil Shabby Chic.

Fiind atat de frumos decorata si colorata in nuante pastelate deschise, aceasta coronita decorativa de Paste este o decoratiune primitoare si foarte delicata. Ea ce vesteste invitatii de caldura, frumusetea si prietenia celor ce locuiesc in acel camin.

Atasata pe usa de la intrare, aceasta delicata coronita decorativa de Paste are rolul de a te intampina pe tine si pe musafirii tai mereu cu sensibilitate si cu zambetul pe buze. Un accesoriu decorativ in stil shabby chic, pentru Sarbatori cu adevarat pline de gingasie, inca de la intrarea in casa!

Nota: Aceasta frumoasa coronita de Paste nu prezinta prinzatoare. La cerere, se poata atasa o panglica din satin sau un fir de sfoara – pentru un aspect mai natural. Astfel, se va putea prinde ulterior de usa de la intrare sau de peretii casei.

RECOMANDARI CORONITE DE PASTE CU IEPURASI

Recomandarile noastre vin catre aceasta micuta, dar de efect Coronita decorativa de Paste din nuieluse cu iepuras daca va doriti o coronita de Paste mai mica. Daca va doriti un model similar, tot cu iepuras, dar mai mare ca dimensiune, va recomandam si aceasta Coronita pentru usa cu iepure Welcome.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative: diametru 22 cm (baza de nuieluse; pe margini, cu ouale si florile decorative depaseste cu putin totalul de 22cm).

Material: natural (crengute), plastic, poliester.