Zana handmade din lana merinos Delicate Fairy

55 lei

Avand un design simplu, dar de efect, acest micut ornament de Craciun handmade poate fi strecurat in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag iubitor de zane si de ingerasi.

Descriere

Zana handmade din lana merinos, model „Delicate Fairy”.

Aceasta minunata si delicata zana va aduce un plus de gingasie in camera dumneavoastra, agatata frumos in coltisorul preferat al camerei. Sau chiar in bradul de Craciun. Aceasta zana este o frumoasa decoratiune ce te imbie la cantarea de colinde in jurul bradului frumos impodobit!

Este creata in tehnica needle felting si a fost folosita cea mai fina lana merinos, in intregime naturala.

Va fi o adaugire delicata la decorul camerei dvs sau a copilului, in sala de gradinita sau chiar pe terasa.

Avand un design simplu, dar de efect, acest micut ornament de Craciun handmade poate fi strecurat in cadoul de Sarbatori pentru un suflet drag iubitor de zane si de ingerasi. Constituie un cadou potrivit pentru copii, pentru ocazii de botez sau pentru momente aniversare legate de venirea pe lume a unui bebelus.

Fiind creatie handmade, aceasta delicata zana handmade din lana merinos devine un obiect decorativ cu emotie si suflet. Devine un accesoriu de interior, original si unic, special creat pentru a aduce bucurie si frumusete casei si sufletului dumneavoastra.

Produsele handmade sunt cunoscute ca a fi mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

IMPORTANT:

Imaginea este cu titlu de prezentare, produsul vizat fiind realizat la comanda dupa modelul prezentat in poza.

Fiind un produs handmade si realizat la comanda, este posibil sa avem pe stoc un numar limitat de bucati din acest model. In concluzie, este posibil ca in cazul in care comandati un numar mai mare de bucati, timpul de livrare al produsului sa fie mai mare. Timpul de livrare este in functie de disponibilitatea numarului de bucati aflat pe stoc, respectiv in functie de timpul de executie necesar crearii de bucati dorite de dumneavoastra.

Culorile prezentate pe site pot diferi fata de culorile produsului final; desi pozele sunt ale produselor originale, nuantele pot varia in functie de luminozitate sau de caracteristicile monitorului.

Este inalta si masoara aproximativ 20 cm inaltime.

Atentie, nu este o jucarie, trebuie manipulata cu grija.

SPECIFICATII

Dimensiuni aproximative:  20 cm

Material: lana merinos