Cutie handmade pentru servetele Feelings of a Butterfly

85 lei

Dantelat si delicat, acest suport handmade pentru servetele ascunde emotia transformarii fluturilor in acele fapturi frumoase pe care le vedem zburand printre petalele florilor in zori de zi…

Pentru ca fiecare produs handmade inseamna o poveste, o emotie si o experienta de viata.

Stoc epuizat

Descriere

DETALII PRODUS

Cutie handmade pentru servetele, in forma dreptunghiulara, realizata manual din diverse materiale si tehnici.

Aceasta cutie suport pentru servetele este un produs handmade unicat, ideala pentru un cabinet de psihologie, unde are atat rol practic, cat si estetic deosebit.

Aceasta minunata cutie handmade pentru servetele este realizata prin tehnica decoupage si prezinta suport decorat pentru servetele. Ea este decorata pe lateral cu dantela din bumbac si cu material textil imprimat floral, iar pe partea superioara are aplicati fluturasi din lemn. Fiind practica, dar si decorativa, ea poate fi un cadou deosebit si original pentru un psiholog – psihoterapeut sau pentru orice suflet iubitor de frumos.

Produsele handmade sunt mai mult decat un accesoriu sau un obiect decorativ. Ele au ceva special. Sunt unicate, create cu dragoste, sunt piese deosebite rezultate din ideile si conceptul unor artizani iubitori de frumos, dragoste si viata. Sunt parti creative din sufletul lor.

Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi o poveste, o emotie si o experienta.

SPECIFICATII

Material: MDF, lemn, hartie de orez, textil (dantela din bumbac, material din bumbac imprimat)
Dimensiuni: lungime 25.5cm / latime 12.5cm / inaltime 8cm