Ultima strigare pentru cadourile de Craciun

postat in: Promotii | 0

Dragi prieteni,

Pregatirile de Craciun sunt in toi! Supermarketurile sunt deja pline ochi de clienti care cauta sa cumpere cele necesare pentru perioada sarbatorilor! Curierii sunt si ei pana peste cap de ocupati in incercarea de a livra la timp coletele.

Pentru a preveni situatiile in care comanda voastra nu ajunge la timp, va anunt ca astazi este ultima zi in care mai puteti plasa comenzi cu produse de Craciun.

Toate comenzile voastre vor fi trimise astazi, urmand sa ajunga la voi in 2-3 zile.

Comanda acum pe www.lovelydecor.ro!

Dupa expedierea coletului, noi va vom trimite un e-mail cu numarul notei de transport. Va recomandam ca in cazul in care coletul nu a ajuns in 2 zile sa sunati la curier pentru a urgenta livrarea. Se intampla destul de des ca livrarea coletului sa fie urgentata daca cerem firmei de curierat acest lucru.

De asemenea, coletele pot fi ridicate si de la depozitul curierului, insa asta ar presupune mult stres in plus. Firma de curierat ar trebui anuntata in prealabil si ar trebui in mod cert sa asteptati macar o ora la coada, pana sa ajungeti sa puteti pleca cu coletul in brate. In aceasta perioada e o coada uriasa la depozitele firmelor de curierat.

Comandati astazi, trimitem astazi! Astfel, sunt sanse mari ca produsele sa ajunga pana de Craciun!

Va multumesc pentru ca ne sunteti clienti si va doresc tuturor un Craciun binecuvantat!

Cu prietenie,
Iosif
Leave a Reply