Rama foto – Cadoul mereu în tendinţe

Cadoul salvator şi cel mai comod, dar şi cadoul cu care ştii că mergi la ţintă cu fiecare persoană este rama foto. Totuşi, trebuie să ai în vedere personalitatea, gusturile şi stilul în care e decorată camera persoanei respective, dacă doreşti să fie cu adevărat o surpriză plăcută.

Există nenumărate modele de rame pe care le poţi găsi pe piaţă în ziua de azi. Dar cum nu ai cum să le analizezi pe toate, LovelyDecor.ro îţi propune câteva modele reprezentative dintre care să alegi în funcţie de persoana căreia îi oferi darul.

Cu puţină imaginaţie poţi impresiona orice femeie. Dacă este jucăuşă, veselă şi copilăroasă ramele foto colorate în stilul shabby chic cu imprimeuri florale ar putea-o face să zâmbească.

Rama foto Lavender

Rama foto „Lavender”in stil Shabby Chic cu imprimeu floral

De asemeni, pentru persoanele feminine si delicate poţi alege o ramă decorată cu flori şi pietre aplicate precum cea de mai jos. Această ramă foto ar merge foarte bine şi drept cadou de nuntă.

Rama foto Blossom Day

Ramă foto „Blossom Day” decorată cu flori şi pietre aplicate

Pentru persoanele romantice care par să viseze cu ochii deschişi, ramele foto în stil vintage chic sunt cele mai potrivite. Cu inimioare, bulinuţe, imprimeuri florale cu tehnica şerveţelului, decorate cu trandafiri sau simple cu aspect patinat, stacojit, aceste rame foto vor cuceri inima persoanei pe care doriţi să o surprindeţi cu un cadou delicat şi ales cu grijă chiar pentru ea.

Rama foto Paris Love

Rama foto „Paris Love”în stil shabby chic cu buline

Rama foto Vintage BlueRama foto „Vintage Blue” vintage cu aspect patinat, stacojit

7-Rama-foto-Shabby-Chic-Roses-458x458

Rama foto Shabby Chic Roses – decorată cu trandafiri

Pentru femeile mai pretenţioase, este important să optezi pentru ceva mai sobru dintr-un material de calitate. Ramele foto din argint, sidefate ori cele din alamă, decorate cu pietre preţioase ori cu perle ar bucura chiar şi pe cele mai pretenţioase doamne.

Rama foto Victorian Ivory 15x20 cm

Rama foto „Victorian Ivory” sidefata si decorata cu pietre preţioase si cu perle

Persoanele mai în vârstă sunt, de obicei, genul conservator care apreciază calitatea şi decoraţiunile clasice. De aceea, de cele mai multe ori ele au şi locuinţa decorată clasic, tradiţionalist, folosind materiale ca lemn masiv şi metal. Pentru acest tip de oameni este indicat să alegi o ramă foto din lemn, din argint sau din alamă, bogat decorate.

39154 ansamblu

Rama foto din alamă cu aspect opulent

Ramele foto multiple sunt ideale pentru persoanele care au o familie mare, mulţi prieteni sau cărora le place să facă poze şi, în acelaşi timp, le place să le şi expună.

Rama foto multipla Family 40 x 50cm

Rama foto multipla „Family” pentru mai multe fotografii

Şi bărbaţii pot fi surprinşi dăruindu-le o ramă care încadrează o fotografie deosebită. Bineînţeles, în cazul lor, rama va avea un design mai simplu, din metal, lemn sau sticlă fără decoraţiuni.

Rama foto Classic Black

Rama foto „Classic Black” – cu design simplu

Pentru copii nu există cadou mai frumos decât o jucărie. Iată că există şi rame foto precum jucăriile – colorate, cu decoraţiuni 3D sau chiar cu personajul lor de desene animate preferat. Cu ajutorul ramelor foto de pe LovelyDecor.ro poţi păstra primele clipe din viaţa copilaşului tău înrămate fie într-o buburuză veselă, fie într-o delicată floare a soarelui pentru a-ţi aduce câte un zâmbet în fiecare zi, şi ţie şi copilaşului tău.

Rama foto Ladybug

Rama foto pentru copii Ladybug

Rama foto Sunflower

Rama foto pentru copii „Sunflower”

În concluzie, fie că eşti în pană de idei, fie că asta este ceea ce-i lipseşte celui căruia i-o dăruieşti, o ramă foto poate fi cadoul perfect oricând. În plus, niciodată nu ai prea multe fotografii expuse, întrucât acestea tin de personalizarea unei încăperi, nu neapărat de decorarea ei.
Leave a Reply