Plic parfumat Lavender
Plic parfumat Lavender
5 din 5 (2 voturi)


Plic parfumat Lavender

Pret vechi: 16 lei
Pretul zilei: 8 lei


Livram direct la usa ta! Oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei. Pentru comenzile mai mici de 250 de lei taxa de transport este 25 lei + KM suplimentari, daca este cazul.

Se spune ca paradisul e mov si miroase a lavanda …

… Imagineaza-ti cum ar fi sa te lasi invaluita in fiecare coltisor al casei tale de mireasma placuta si relaxanta a florilor de lavanda, de dulcele parfum de Provence ce seduce simturile, imbie la meditatie si linisteste sufletul …

DETALII PRODUS

Plic parfumat cu aroma de lavanda, prevazut cu umeras metalic si fundita din satin mov.

Se poate folosi ca odorizant pentru dulapuri, valize, genti, masina, sau pentru raspandirea parfumului in intreaga casa punand continutul plicului in recipientul curat al aspiratorului.

Folosit ca odorizant pentru dulap sau alte spatii inchise acest plic ajuta la purificarea si improspatarea dulapului si a hainelor dumneavoastra, cu un parfum special ce schimba  mirosul de inchis sau neplacut intr-un miros proaspat, placut si delicat.

Plicul parfumat este facut din hartie si este foarte practic, avand incorporat un umeras din metal.

Acest plic, prins delicat cu o fundita satinata, poate constitui si un cadou minunat de casa noua  ori pentru persoanele cu simturi rafinate.

Greutate: 0.1 kg

Dimensiuni: 17 x 23 cm


CALITATE GARANTATA
Acest produs a fost ales si verificat cu atentie. LovelyDecor garanteaza calitatea acestuia si este autorizat sa comercializeze acest produs.