Servetele decorative pentru masa Bloom
Servetele decorative pentru masa Bloom
4.3 din 5 (6 voturi)


Servetele decorative pentru masa Bloom

Pret vechi: 12 lei
Pretul zilei: 6 lei


Livram direct la usa ta! Oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei. Pentru comenzile mai mici de 250 de lei taxa de transport este 25 lei + KM suplimentari, daca este cazul.

Secretul oricarei mese festive sau petreceri de succes consta in atentia la detalii, acele mici franturi inedite care iti capteaza atentia cu o singura privire…
… Precum sunt acest servetele decorative florale, adevarate elemente de decor in aranjarea unei mese speciale, precum o cina romantica, masa in familie de sarbatori, o petrecere corporate sau chiar o masa copioasa pentru prieteni.

DETALII PRODUS
Set compus din 20 de servetele de masa cu doua straturi din hartie imprimata ecologic cu model “Bloom”.
Aceste servetele sunt ideale ca elemente de decor pentru mese festive sau petreceri, dar si pentru confectionarea obiectelor handmade decorative prin tehnica servetelului (decoupage), ca si cadou pentru colectionari sau pentru persoanele pasionate de muzica, ori pentru a decora o masa perfecta in tematica preferata.

Greutate: 0.1 kg
Material: hartie
Dimensiuni: 33 x 33cm


CALITATE GARANTATA
Acest produs a fost ales si verificat cu atentie. LovelyDecor garanteaza calitatea acestuia si este autorizat sa comercializeze acest produs.