Mix de condimente cretane Pure Natura
Mix de condimente cretane Pure Natura
3.5 din 5 (2 voturi)


Mix de condimente cretane Pure Natura

0721.882.813

Pret vechi: 88 lei
Pretul zilei: 76 lei


Livram direct la usa ta! Oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei. Pentru comenzile mai mici de 250 de lei taxa de transport este 25 lei + KM suplimentari, daca este cazul.

Simte aerul mediteraneean si bucura-te de o masa in stil grecesc cu aceste ierburi aromatice alese si aduse din dragoste direct din Creta!

Mix de condimente si ierburi aromatice.

Ierburile si condimentele sunt folosite nu doar pentru a aromatiza mancarea, dar si datorita atributiilor sale benefice sanatatii.

Este impresionant modul in care aroma unei mancari poate fi schimbata doar prin adaugarea unei mici cantitati de condiment.

Mix-ul de condimente grecesti contine: mix pentru salata greceasca, mix pentru caserole la cuptor, chimion, mix pentru tzatziki, seminte de fenicul, mix pentru pui, ardei iute macinat, mix pentru peste, mix pentru miel, mix pentru hyros – souvlaki, mix pentru pui, coriandru, sare de mare, mix pentru musaka

Sticla de ulei de masline are capacitatea de: 50ml


CALITATE GARANTATA
Acest produs a fost ales si verificat cu atentie. LovelyDecor garanteaza calitatea acestuia si este autorizat sa comercializeze acest produs.